Ostanimo u kontaktu

TAJLANDSKI BOKS

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu nastupila tri Metkovca

Objavljeno prije

Metkovski borci, Čavrk, Šiljeg Jakšić

U okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu koje su se održale u Dubrovniku, u dvorani Gospino polje, svoje borbe su odradila tri naša borca.

U konkurenciji najboljih hrvatskih boksača i boksača iz regije, Edo Čavrk se borio protiv Makedonca Mitka Skilova, koji ima 13 profesionalnih mečeva, i borbu je završio neriješeno. Nakon njega je nastupio Blaž Jakšić koji je na bodove pobijedio Belmina Pašalića, dok je Ante Šiljeg poražen od domaćeg borca, Dubrovčanina Kristijana Peraka.

Najuspješnije s natjecanja u Dubrovniku Branko Cikatić će pozvati u reprezentaciji, koju u listopadu ove godine čeka nastup na Europskom prvenstvu, kojem je ovaj put domaćin Hrvatska, i to grad Split. Na Europskim prvenstvima nastupaju natjecatelji iz najmanje dvadesetak država.

Metkovski borci, Čavrk, Šiljeg Jakšić

VAPAJ MAJKE

Moj sin Markica voli život, potrebna nam je vaša pomoć u borbi s bolešću i teškim materijalnim uvjetima

Objavljeno prije

Već smo prošle godine pisali o majki Anđelki Andričić koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice koji od rođenja ima cerebralnu paralizu. Podsjetimo kako je Markica nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje noge u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, tražila je alternativna rješenja te vas molila za pomoć.

Iako majka navodi kako je Markica danas puno bolje, žive u teškim materijalnim uvjetima te su prošle godine u 11. mjesecu bili bez grijanja i tople vode 17 dana.

– Svi su se oglušili i ne žele pomoći, molila sam i vrh i sve institucije, ali uzalud. Bogu hvala, mom Markici ide na bolje jer se brinem o njemu, ali sam umorna radi nepravde. Molimo sve ljude dobre volje za pomoć! – piše nam očajna Markicina majka.

Osim brige za Markicu i nabavke skupih medicinskih potrepština, majka Anđelka sama brine i o dvije malodobne kćeri.

Financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije