Ostanimo u kontaktu

TAJLANDSKI BOKS

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu nastupila tri Metkovca

Objavljeno prije

Metkovski borci, Čavrk, Šiljeg Jakšić

U okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu koje su se održale u Dubrovniku, u dvorani Gospino polje, svoje borbe su odradila tri naša borca.

U konkurenciji najboljih hrvatskih boksača i boksača iz regije, Edo Čavrk se borio protiv Makedonca Mitka Skilova, koji ima 13 profesionalnih mečeva, i borbu je završio neriješeno. Nakon njega je nastupio Blaž Jakšić koji je na bodove pobijedio Belmina Pašalića, dok je Ante Šiljeg poražen od domaćeg borca, Dubrovčanina Kristijana Peraka.

Najuspješnije s natjecanja u Dubrovniku Branko Cikatić će pozvati u reprezentaciji, koju u listopadu ove godine čeka nastup na Europskom prvenstvu, kojem je ovaj put domaćin Hrvatska, i to grad Split. Na Europskim prvenstvima nastupaju natjecatelji iz najmanje dvadesetak država.

Metkovski borci, Čavrk, Šiljeg Jakšić

POVJERENSTVO ZA MANDARINE

Za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča se početak berbe 25. rujna 2019. godine

Objavljeno prije

Radna sjednica Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije, proširena predstavnicima Otkupnih centara iz doline Neretve, predstavnicima Državnog inspektorata poljoprivredne i fitosanitarne  inspekcije te predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva održana je u ponedjeljak u Opuzenu.

Na sjednici Povjerenstva jednoglasnom odlukom je utvrđeno da se za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča datum početka berbe 25. rujna 2019. godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije