Ostanimo u kontaktu

TKO ĆE BITI BOLJI?

U kup utakmici u Plačama danas igraju Jadran LP i Neretva

Objavljeno prije

Prvenstvena natjecanja za županijske prvoligaše i drugoligaše još nisu započela, dok za trećeligaše jesu.

Ipak, lopta je krenula s centra u kup utakmicama pa je već poznata većina polufinalista.

Tako će se danas u Pločama sastati  Jadran LP i Neretva, a tko će nastaviti natjecanje posve je neizvjesno. Neretva je u pripremama dvaput pobijedila Pločane na njihovom terenu ali to baš ništa ne mora značiti.

U polufinalu su iz Doline Neretve još Gusar koji je sa 6:2 pobijedio Maestrala, te ONK Metković i Neretvanac koji su u prvom kolu bili slobodni.

U skupini Korčula polufinalisti su BŠK Zmaj, Hajduk (V. Luka), i Žrnovo, dok se čeka još pobjednik susreta LastovoŠD Smokvica.

U skupini Dubrovnik – Konavle polufinalisti su Konavljanin, Croatia, Slaven i GOŠK Dubrovnik, a u skupini Peljašac, Putnikovići, Orebić i Rat.

GOSTOVANJE U POREČU

Boćari Metković doživjeli još jedan poraz

Objavljeno prije

Autor

Gostujući u Poreču u šestom kolu prvenstva prvoligaša, boćari Metkovića doživjeli su i peti poraz ove jeseni, a u susretu s BK Istra Poreč.

U prvoj disciplini, pojedinačno Markica Dodig je pobijedio domaćeg Vedrana Špelića, uzvratili su Porečani u paru klasično, slijedi obračun u disciplini trojka klasično gdje su Kežić, Sršen i M. Batinić izvukli 7:7 i jedan poen.

U bližanju i izbijanju u krug Mate Čorluka upisuje poraz, dok je Andrija Čorluka u vrlo dobroj igri ostvario dva poena, u brzinskom izbijanju.

U preciznom je Dodig opet bio bolji u sudaru s Tadićem, a potom slijedi pobjede domaćih u brzinskom štafetnom, pojedinačno klasično (dvaput) i u paru klasično, nakon čega je bilo jasno komu će pripasti konačna pobjeda.

Na kraju su u trojkama Kežić, Sršen i Stijepo Batinić remizirali 7:7, i Metkoviću donijeli jedan poen. Na kraju je rezultat glasio 18:8. Treba reći da su Metkovci nastupili sa samo osam igrača, jer nekolicina boćara nije putovala.

U svakom slučaju, BK Metković nikako ne može biti zadovoljan postignutim rezultatima u prvoj prvenstvenoj dionici.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije