Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE ŠKOLA

U Karate klubu Metković organizirano polaganje za plavi pojas

Objavljeno prije

Danas je u prostorijama Karate kluba Metković organizirano polaganje za učenička zvanja do 4 KYU zvanja (plavi pojas) za karate školu kluba.

Uspješno je položilo 38 članova kluba pred  trenerima Dinom Žderićem 2 DAN, Zlatkom Pavlovićem 1 DAN i  licenciranim ispitivačem B licence i predsjednikom Komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza  Denisom Žderićem 5 DAN.

Za prvo zvanje 8 KYU (žuti pojas) uspješno su položili: Lucija Jakić, Marko Dujmović, Matej Marević, Šimun Zubonja, Josip i Petra Krešić, Nikola Romić, Elena Šunjić, Marta Sršen, Rita Kozina, Marta Petrov, Elena, Mateo i Dalibor Grmoja, Nicol Bukvić, Petra Vučković, Boris Matičević, Marko Jelavić, Jan Pokrajac, Niko Vukasović, Patrik Paponja i Gabrijel Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za 7 KYU (narančasti pojas) položili su:

Jakov Nižić, Nedo Mihael Družijanić i Bruna Gujinović.

Za 6 KYU zvanje (crveni pojas) položili su: Nina Žderić, Nedjeljko Prusac, Franko Petrov i Borna Marin Vuljan.

Za 5 KYU (zeleni pojas) uspješno su položili: Dora Jurić, Anamarija Kapović, Filip Prusac, Jozo Maslać i Filip Glaviškić.

Za 4 KYU (plavi pojas) položili su:
Ana Maslać, Mila Vekić, Mija Romić i Eva Mihaljević.

Sa ovim polaganjem je službeno završena sezona 2021, te će se u narednim danima u klubu organizirati Skupština kluba i Božićne zabave na kojima će članovima karate škole biti dodjeljeni darovi, a natjevateljima klupske majice i zimske klupske jakne.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije