Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

ULTIMATE SPORTS BODY CLUB

U-Gym svoj tim unaprijedio novim fizioterapeutom Martinom Sprčićem

Objavljeno prije

Ultimate sports Gym svoj tim unaprijedio je novim fizioterapeutskim tehničarom Martinom Sprčićem, inače sinom nadaleko poznatog pok. Joška Sprčića.

Pored bogatog iskustva uz odrastanje pored svog oca i vrhunske sportaše, Martino je svoje znanje fizioterapeutskog tehničara stjecao po cijelom svijetu. Dok je radio u Ukrajini sa Darijom Srnom i Stipom Pletikosom te Milanom Jovanovićem koji je igrao u FC Liverpool. Nadalje, od poznatijih sportskih imena tu je i Slavko Goluža te Matej Rodin koji igra u Poljskoj, te nimalo manje značajno sudjelovanje sa kajakaškom reprezentacijom Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Poznanu u Poljskoj.

U U-Gym sportskom centru pored standardne sportske masaže možete se rezervirat i za Relax masaže, masaže refleksnih točaka te Streching masaže. To možete učiniti na info pultu u samom U-Gymu ili pozivom na broj 098 930 5533.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽRK METKOVIĆ

Naše cure osvojile drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru

Objavljeno prije

ŽRK Metković osvojio je drugo mjesto na turniru prijateljstva u Mostaru. U polufinalu su dobile RK Hadžići 33:29, dok su u finalu izgubile od ŽRK Sinj sa 29:35.

Za ŽRK METKOVIĆ nastupile su; Antea Butigan(GK), Petra Obradović, Paula Buljubašić, Martina Ilić, Petra Obšivač, Andrea Jarak, Rita Šiljeg, Josipa Bebić, Anđela Sušak, Laura Majić, Sara Vatović, Lucija Družijanić, Nina Dodig.

Čestitamo curama i trenerici Marieli Križanović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije