Ostanimo u kontaktu

ČAVRK vs. ÖDEK, GLAVNA BORBA FIGHT NIGHT WIENNA

U Beču ne idem na bodove, nokautirat ću Ödeka! – odlučan je Čavrk

Objavljeno prije

Edo Čavrk, Fight Night Wiena

Još jedna metkovski borac, Edo Čavrk se priprema za borbu kojom želi nastaviti svoj put prema vrhu. Sljedeći protivnik mu je Turčin Ismail Ödek, a borba se održava u Beču 6. ožujka kao glavna borba večeri. Protivnik je pod trenerskom paskom Fadija Merzea, jednog od najboljih K-1 boraca u Europi, a nekoliko treninga je odradio i sa legendarnim Badr Harijem. No unatoč tome kod našeg borca, koji se trenutno nalazi u kampu za pripreme, nema ni trunke straha osjeća se odlično.

– Već sam mjesec dana u punim pripremama i one teku puno bolje nego što sam mislio, počeo sam raditi sparinge a ovaj i još sljedeća dva tjedna raditi ću visinske pripreme, također u Core gymu. Taktiku još brusimo i vjerujte mi ovo ne ide na bodove, odlučiti će nokaut, a ja ću dati sve od sebe da to budem ja, – poručuje samouvjereno Čavrk te se zahvaljuje svima koji ga prate i koji su na bilo koji način uz njega.

Od samih početaka Metkovic NEWs je uz Edu. Želimo mu da mu se ta želja i ostvari te da ga u Metkoviću dočekamo kao pobjednika. Edo sretno!

ZIMSKE RADOSTI

Metković zabijelio, gradske službe posule sol po najfrekventnijim kalama, ulicama i prometnicama

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nedjelju je u Metkoviću nakon podužeg razdoblja pao snijeg, cenat-dva, ali snijeg! :)

Napravili smo nekoliko fotografija, koje donosimo uz informaciju da su gradske službe posule sol po svim kalama u staroj jezgri grada te u prigradskim naseljima i glavnim prometnicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije