Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO SE NASTAVLJA

U 10. kolu Metkovci dočekuju Dubrovčane

Objavljeno prije

rk-mtk-dbk

Prvenstvo se nastavlja, u desetom kolu rukometaši Metkovića u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti će neugodne Dubrovčane.

Podsjetimo, s njima smo se susreli u 1. kolu na gostovanju, kada smo ih teško ali zasluženo pobijedili, međutim, Dubrovčani su uvijek neugodan protivnik.

Utakmica se igra u nedjelju, 16. veljače 2014., s početkom u 18 sati. Cijena ulaznice iznosi 10 kuna. Za djecu i žene ulaz slobodan.

TELLY AWARDS

Promo-film TZ DNŽ osvojio još jedno prvo mjesto na prestižnom svjetskom festivalu

Objavljeno prije

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija i u produkciji Spomenke Sarage i Baldući Filma osvojio je još jedno prvo mjesto i zlatnu medalju. Ovaj put radi se o američkom festivalu starom 40 godina, prestižnom Telly Awards.

Telly Awards svake godine prikazuje najbolje radove snimljene za televiziju i ostale medije. Na festival je primljeno više od 12.000 prijava iz više od 50 država s pet kontinenata, a dobitnici nagrada Telly predstavljaju radove nekih od najcjenjenijih reklamnih agencija, televizijskih postaja, produkcijskih kuća i izdavača iz cijelog svijeta. Naći se u tome društvu za Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije posebna je čast.

Telly Awards ocjenjuje žiri, odnosno članovi Vijeća koje čini više od 200 članova, aktivnih stručnjaka iz raznih područja televizije, marketinga itd.

Link na festivalski web:

https://www.tellyawards.com/winners/2019/promotional-video/general-travel-tourism/dubrovnik-riviera/215268/

Izvor: edubrovnik.org

Nastavi čitati

Najčitanije