NOGOMET

Tri sigurna Neretvina pojačanja

Objavljeno 7. kolovoza 2018. u kategorijama: Metković, Neretva, News, Nogomet, Sport.

NK Neretva

Uoči početka prvenstva 3. HNL Jug, NK Neretva uigranost i snagu momčadi provjerava na pripremnim utakmicama. Uostalom, isto čine sve druge momčadi bez obzira na stupanj natjecanja. U utorak Neretva je uzvratila gostovanje Jadranu LP u Pločama, a do kraja tjedna odmjerit će snage i GOŠK Dubrovnikom.

Pripremne utakmice i služe za uigravanje momčadi i provjeru budućih potencijalnih igrača, pa se toga drži i Neretva.

U proteklom razdoblju sa starosjediocima (recimo tako) vježablo je nekoliko igrača iz okruženja, ali su za sada poznata samo tri imena koja će ubuduće nositi Neretvinu odoru.

To su Dražen Glibo, Damir Čavar i Ivan Bondža.

Dražen Glibo (1995) u posljednje vrijeme igrao je za NK Imotski, mnogi kažu vrlo uspješno.

Damir Čavar (1995), igrao je u momčadi NK Zagreb i u NK Solin, gdje je ostavio sjajan dojam.

Josip Bondža (1997) bio je u Širokom Brijegu 12 godina, bio je kapetan juniora toga BiH premijer ligaša i reprezentativac BiH za U-15, U-17 i U-19. Potom je nastupao za HNK Čapljina, a njegovi treneri kažu više nego uspješno.

Uz ta tri igrača u sljedećim pripremenim susretima trener Neretve Goran Galov analizirat će potencijale još najmanje pet igrača koji su došli ili će se tek priključiti treninzima.

U svakom slučaju, ove vijesti dostatno govore o angažiranosti Uprave oko formiranja momčadi za prvenstvene okršaje koji počinju 25.kolovoza i utakmicom s NK Kamen u Metkoviću.

Tekst: Pero Jakić / Metković NEWS

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari