Ostanimo u kontaktu

NOGOMET

Tri sigurna Neretvina pojačanja

Objavljeno prije

NK Neretva

Uoči početka prvenstva 3. HNL Jug, NK Neretva uigranost i snagu momčadi provjerava na pripremnim utakmicama. Uostalom, isto čine sve druge momčadi bez obzira na stupanj natjecanja. U utorak Neretva je uzvratila gostovanje Jadranu LP u Pločama, a do kraja tjedna odmjerit će snage i GOŠK Dubrovnikom.

Pripremne utakmice i služe za uigravanje momčadi i provjeru budućih potencijalnih igrača, pa se toga drži i Neretva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U proteklom razdoblju sa starosjediocima (recimo tako) vježablo je nekoliko igrača iz okruženja, ali su za sada poznata samo tri imena koja će ubuduće nositi Neretvinu odoru.

To su Dražen Glibo, Damir Čavar i Ivan Bondža.

Dražen Glibo (1995) u posljednje vrijeme igrao je za NK Imotski, mnogi kažu vrlo uspješno.

Damir Čavar (1995), igrao je u momčadi NK Zagreb i u NK Solin, gdje je ostavio sjajan dojam.

Josip Bondža (1997) bio je u Širokom Brijegu 12 godina, bio je kapetan juniora toga BiH premijer ligaša i reprezentativac BiH za U-15, U-17 i U-19. Potom je nastupao za HNK Čapljina, a njegovi treneri kažu više nego uspješno.

Uz ta tri igrača u sljedećim pripremenim susretima trener Neretve Goran Galov analizirat će potencijale još najmanje pet igrača koji su došli ili će se tek priključiti treninzima.

U svakom slučaju, ove vijesti dostatno govore o angažiranosti Uprave oko formiranja momčadi za prvenstvene okršaje koji počinju 25.kolovoza i utakmicom s NK Kamen u Metkoviću.

Tekst: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije