Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ULTIMATE SPORTS GYM

Treninzi kondicijske pripreme djece i mladih sportaša u U-Gym Bodyclub-u

Objavljeno prije

Foto: U-Gym Bodyclub

Kondicijska priprema mladih sportaša područje je iznimnih posebnosti, ograničenja, učinkovitosti ali i opasnosti. Dobro uravnotežen kondicijski trening djece i mladih mora biti višestran i usmjeren na tjelesni i motorički razvoj bez rizika pri čemu bi se posebna pozornost trebala posvetiti pravilnom držanju, poboljšanju mobilnosti i stabilnosti cijelog tijela, kvaliteti izvođenja različitih motoričkih zadataka te njihovom pravilnom mišićno-skeletnom razvoju.

Upravo zbog svega navedenog radu s djecom i mladim sportašima stručni treneri Ultimate Sports Bodyclub-a pridaju posebnu pažnju učeći ih predanosti i pravilnom angažmanu – sve to naravno uz dobru zabavu jer djeca su tu najprije kako bi uživala.

Brojni su mladi sportaši prošli kroz kondicijsku pripremu upravo trenera iz ovog centra koji Vas pozivaju da im se pridružite ukoliko želite svojoj djeci pružiti prave temelje i pomoći im u ostvarenju njihovih potencijala.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PAKET24 PREMIJER LIGA

Metković Mehanika poziva navijače koji su u mogućnosti na gostovanje protiv Gorice

Objavljeno prije

U nedjelju 25. rujna RK Metković Mehanika igra treće kolo Paket24 Premijer lige u Velikoj Gorici protiv HRK Gorica.

Utakmica će se održati u 17 sati u Gradskoj dvorani Velika Gorica te ovim putem iz kluba pozivaju sve navijače koji su u mogućnosti prisustvovati ovom gostovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije