U NEDJELJU ŽUPANIJSKI RUKOMETNI DERBI

Trener Romić siguran u svoje momke i protiv Dubrovčana očekuje pobjedu

Objavljeno 6. travnja 2018. u kategorijama: Metković, News, Rukomet, Sport.

Filip Romić, RK Metković 1963

U nedjelju će u Sportskoj dvorani u Metkoviću biti dosta zanimljivo. S početkom u 19 sati u županijskom prvoligaškom derbiju sastaju se domaćin Metković 1963 i RK Dubrovnik.

Trenutačno su Dubrovčani bolje plasirani i nalaze se na četvrtom mjestu s 22 boda, dok je Metković na osmom mjestu s 15 bodova. Gosti se još nisu odrekli ambicija za osvajanje prvoga mjesta i ulazak u Premijer ligu, iako vodeći Split ima 27 bodova, a Mladi Rudar i Hrvatski Dragovoljac po 26.

Ipak, objektivni promatrači misle da Dubrovnik još nije zreo za Premijer ligu, a napose ove sezone. S druge strane rukometaši Metkovića nadaju se svojoj dobroj igri i pobjedi na svom terenu. Doduše, Koncul je još uvijek ozlijeđen, a ima još načetih igrača.

Trener Filip Romić kaže sljedeće:

– Nema se tu što puno prognozirati jer sam siguran da možemo pobijediti naše susjede iz Dubrovnika. Radili smo maksimalno naporno, otklanjali smo uočene manjakvosti i nadam se uspjehu. Moji igrači su odgovorni i njima je cilj pobjeda, za koju će uložiti maksimalne napore. Bude li gledalište još punije, svima će nam biti lakše. Ako Dubrovčani misle da su zreli za prvo mjesto to je njihovo pozitivno mišljenje i ja tu nemam što komentirati -zaključio je Romić.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari