Ostanimo u kontaktu

U NEDJELJU STIŽE SMOKVICA

Trener ONK Metković, Plećaš: ‘Imamo 25 sjajnih igrača, nemamo drugih očekivanja osim onih o pobjedi’

Objavljeno prije

ONK Metković je više nego uspješno zakoračio u novu prvenstvenu sezonu pobjedom na gostovanju u Ćilipima u susretu s Konavljaninom. Pobjedonosni pogodak postigao je mladi Luka Borovac, pred kojim je još jedna uspješna sezona.

Bodovima osvojenim na gostovanju zadovoljan je dugogodišnji igrač, danas trener kluba, Tomislav Plećaš:

– Pa kako ne bih bio zadovoljan kad smo pobijedili u vrlo dobroj igri. Jednostavno, bili smo bolji, izborili smo pobjedu koja nam predstavlja dodatnu motivaciju u nastavku prvenstva. Imamo 25 igrača, sjajnih momaka, pa stoga brinem slatke brige oko sastava. Raduje nas forma vratara Maria Batinovića, zapovjednika obrane Duje Batinovića, igra Nikole Jelčića i Josipa Plećaša koji predstavljaju okosnicu momčadi, a od mladih snaga posebno sam zadovoljan igrom Luke Borovca koji se iskazao već u prvoj utakmici. Međutim, svi naši igrači zaslužuju punu pozornost zbog, ponavljam, zbog odnosa prema radu, zajedništvu u klubu i nogometnom znanju,-.

U nedjelju s početkom u 16 sati, na rasporedu su utakmice drugog kola Prve županijske nogometne lige. Metković na svom terenu dočekuje ŠD Smokvica.

– Mi nemamo drugih očekivanja osim onih o pobjedi. Smokvica je solidna momčad, ali će bodovi ostati u Metkoviću. Niti jednog trenutka nećemo imati opuštajući pristup, težit ćemo čim prije zabiti i našu prednost uvećati. Veliku podršku ja i igrači očekujemo od naših navijača koji su nam bili dragocjena potpora na gostovanju u Ćilipima, – zaključio je Plećaš.

POSLJEDICE PANDEMIJE

Prekinuto natjecanje i u Prvoj boćarskoj ligi

Objavljeno prije

Autor

Nakon donošenja novih epidemioloških mjera prije nekoliko dana a koje se odnose na razna okupljanja pa tako i na sportska, uslijedile su odluke sportskih saveza u našoj zemlji o prekidu natjecanja u određenim rangovima, osim natjecanja vrhunskih sportaša I. II. i III. kategorije u individualnim sportovima, za klubove koji se natječu u prvom i drugom rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji.

Kako je ta odluka uključivala nastavak natjecanja samo u najvišem rangu u seniorskoj konkurenciji u ekipnim sportovima smatralo se da i boćarski prvoligaši imaju to pravo.

Stoga su prošloga vikenda odigrali utakmice 5. kola Prve boćarske lige.

Međutim, stiglo je novo tumačenje Ministarstva turizma i sporta prema kojemu je boćanje pojedinačni sport pa je Izvršni odbor HBS-a odlučio prekinuti (obustaviti) sva natjecanja u svojoj nadležnosti. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljnija prvenstvo prvoligaša u boćanju moglo bi se nastaviti tek 15.siječnja 2021.godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije