Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

SVAGUŠA ZADOVOLJAN

Trener Neretve Mario Svaguša: fanatičnom borbenošću uzeli smo bod u Zadru

Objavljeno prije

Neretva u utorak nije izgubila. Prvo poluvrijeme odigrali su Zadar i prošle subote, a Zadar je taj dio dobio s 1:0. U utorak je odigrano drugo poluvrijeme koje je pripalo Neretvi također s 1:0, što je opet na kraju značilo da je utakmica završila neodlučeno 1:1 i da svaka momčad ima pravo upisati po jedan bod.

Upravo je osvojeni bod omogućio Neretvi prolaz na šesto mjesto na ljestvici s 24 boda, a ispred nje je Neretvanac s 25 bodova, te Jadran LP na prvom mjestu s 30 bodova.

– Naši igrači su se u Zadru fanatično borili za svaku loptu i uspjeli su ostvariti taj bod. Čestitam im na požrtvovnosti , izgaranju, znanju i uloženoj energiji. Moram reći da u „drugom poluvremenu“ u Zadru domaćin nije imao gotovo ni jedan udarac prema našim vratima. S druge strane Buhač nije iskoristio čisti zicer , a pravu priliku nije iskoristio ni Marić. Naš Domagoj Zovko postigao je poravnanje u 71.minuti. Međutim, nema stajanja ni slavlja, u subotu nam dolaze Vodice za koje se moramo dobro spremiti kako bismo pobijedili, a u zadnjem kolu idemo u Ivanbegovinu , Kamenu. Nadam se da ćemo do kraja biti uspješni te da ćemo ostati u samom vrhu ljestvice, – poručio je trener Neretve Mario Svaguša.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽENSKI RUKOMET

Djevojčice ŽRK Metković uspješne u Državnoj ligi U-14

Objavljeno prije

Djevojčice su u susretima 3.kruga Prve državne lige za djevojčice U-14, igranom u Metkoviću, ostvarile dvije sigurne pobjede.

Tijekom oba susreta pobjeda nije dolazila u pitanje, te je vidljivo da su iz susreta u susret sve uigranije i sigurnije.

Trenutno zauzimaju peto mjesto (16 ekipa) s tri pobjede i dva poraza, slijedeći susreti ih očekuju ponovo u Metkoviću, 16.1., protiv ŽARK Splita i Cetine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RK OPUZEN-ŽRK METKOVIĆ 11:24 (7:14)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić 2, Sara Ćosić 1, Laura Grubišić 1, Laura Majić 7, Lana Ilić 2, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 5, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 1, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 3, Marta Gustin 1, Tina Vučićević 1, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Nina Bonifačić

RA Jerkovac-RK Dalmatinka 17:24
RK Dalmatinka-RK Opuzen 31:16

ŽRK METKOVIĆ-RA JERKOVAC 21:12 (9:5)
ŽRK METKOVIĆ; Lana Sršen (GK), Nina Bonifačić, Sara Ćosić, Laura Grubišić, Laura Majić 8, Lana Ilić 1, Mirjana Ujdur, Matea Andreis 1, Laura Erceg (GK), Dora Galov, Mia Maričević 7, Lana Drinovac (GK), Marija Sardelić 2, Marta Gustin, Tina Vučićević 2, Iris Kozina.
Najbolja igračica; Laura Majić
Trener; Slavko Ujdur

ŽRK METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije