Ostanimo u kontaktu

DANAS SVI IZA VAGE, GOSTUJE PRIMORAC IZ STOBREČA

Trener Neretve Goran Galov: zanima nas samo pobjeda

Objavljeno prije

NK Neretva - NK Junak 2-1 (4)

Nakon gubitka bodova na vlastitom terenu (1:2) od Primorca iz Biograda prošle subote, NK Neretva na svom terenu ponovo dočekuije Primorca, ali onog iz Stobreča. Taj Primorac je u prošlom kolu u igri s Neretvancem slavio sa 6:1, što dovoljno govori o snazi toga Neretvinog suparnika.

Ipak, igrači i vodstvo Neretve ne obaziru se više ni na poraz prošle subote ali ni na visok rezultat i pobjedu Primorca u susretu s Neretvancem, već s velikim optimizmom gledaju na novi sraz i na novu bitku za bodove.

Pobjedom bi Neretva skočila jedno ili dva mjesta na ljestvici (prema vrhu naravno), te bi uz mogućnost osvajanja bod(ov)a i na nekom od gostovanja mogla računati da će konac prvog dijela prvenstva dočekati pri samom vrhu ljestvice.

Jer, dosadašnji rezultati i igre mogu se ocijeniti uspješnima, s obzirom na snagu ostalih momčadi.

Trener Goran Galov stoga kaže:

– Čujte, nemamo se mi čega bojati, postavit ćemo našu igru tako da dođemo do pobjede, i ne samo do pobjede već se nadam i vjerujem da možemo postići dva ili tri pogotka. Primorac daje i prima dosta golova, ali smatram da smo bolja momčad i da sigurno pobjeđujemo. Budemo li pravi tijekom cijelog susreta nema bojzani ni dilema komu će pripasti pobjeda, – zaključio je trener Neretve.

Dobra je vijest da se u momčad vraćaju Medić, Marić i Sršen koji prošle subote zbog žutih kartona nisu igrali. To je znak da će vezna linija Neretve opet biti čvrsta i glavni bedem za takmace na sredini terena. Zbog žutih kartona neće igrati odlični obrambeni igrač Dražen Glibo, pa će ‘u vatru’ mladi Duje Batinović čije su kvalitete također neupitne. Sve u svemu, u subotu u 14 sati svi navijači Neretve i prijatelji nogometa imaju razloga doći na igralište Neretve.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije