Ostanimo u kontaktu

NERETVA RADI PREMA ZACRTANOM PLANU

Trener Neretve Goran Galov zadovoljan radom na terenu

Objavljeno prije

Unatoč napornnom radu i visokim temperaturama nogometaši Neretve i njihov stručni stožer ne umanjuju intenzitet rada, dvaput na dan, dapače nastoje uložiti i dodatnu energiju kako bi ispunili osobne i trenerske zamisli. Cilj je svega toga da momčad dobro izgleda na početku prvenstva kojem počinje 31. kolovoza, a posebice za prvu utakmicu s Neretvancem u Opuzenu.

– Zadovoljan sam kaoo ne bih bio. Naši igrači ulažu maksimalne napore u cilju kvalitetne pripreme za sve izazove koji nas čekaju. Sudeći po mojim opažanjima bit ćemo spremni, u to nema sumnje. Kako nam je Luka Juričič otišao (i ostao) u Šibenik, pokušat ćemo pronaći jednog istaknutog strijelca, znači pravog top-napadača, a ukoliko ne uspijemo za nas je prijelazni tok završen.

Posebno moram reći da nam veliko pojačanje predstavlja dolazak Mate Pehara, igrača koji može biti vođa i uz kojega će mladi brže napredovati, – rekao je trener Neretve Goran Galov.

On je zadovoljan i s odnosom prema radu iskusnih igrača, primjerice Dragana Brečića, veseli ga povratak na teren kapetan Ante Batinovića, ali i zalaganje i znanje Krešića, Crnova, Medića

Sve u svemu, čini se da će Neretva sljedeće sezone predstavljati jednu snažnu, zrelu i kompaktnu momčad, spremnu za sudare sa svim takmacima.

Spomenimo da je Neretva golovima Medića, Sršena i Marića na svom terenu s 3:1 pobijedila donedavnog premijer ligaša BiH, momčad GOŠK-a iz Gabele. Ranije je Neretva u Neumu od istoimenog domaćina izgubila s 3:2, a sljedeći ogled planiran je sljedeće srijede s Jadranom LP u Pločama.

Koncem tjedna na rasporedu je Memorijal Ante Rebac, na kojemu će sudjelovati neretvanski klubovi Neretvanac, Neretva, Jadran LP i ONK Metković.

NERETVANSKA REGIONALNA ŠAHOVSKA LIGA

Kadeti i seniori HŠK Metković pobijedili ekipe ŠK Zrinjski

Objavljeno prije

Večeras je u Šahovskom klubu u Metkoviću odigrano 3. kolo Neretvanske regionalne šahovske lige za kadete i 2. kolo za seniore.

Sastale su se ekipe HŠK Metković i ŠK Zrinjski iz Mostara. Kadeti su pobijedili 6:2, a seniori 5.5: 2.5. Druga ekipa HŠK Metković je odgodila zakazani meč u Širokom Brijegu za idući vikend.

Za metkovske ekipe su nastupili: Augustin Brnas, Rade Senta, Goran Manenica, Nikola Bebić, Boro Obrvan i Slavko Bakalar te Mihael Borna Bjeliš, Dominik Blaž Bakalar, Jakov Šiljeg i Ante Crnjac.

Izvor i fotografije: HŠK Metković

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije