Ostanimo u kontaktu

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Treće gostovanje ONK Metkovića u jednom tjednu

Objavljeno prije

U prvenstvu Prve županijske nogometne lige nogometaši ONK Metkovića moraju na novo putovanje, u Žrnovo. U samo tjedan dana to je njihovo treće gostovanje. Prvo je bilo u Veloj Luci (1:1), drugo u Pločama (Kup) i poraz od 4:1, a kako će biti u Žrnovu, može se samo predmnijevati.

Naime, Metkovci u prvenstvu igraju sve bolje i na ljestvici zauzimaju četvrto mjesto s 26 bodova. Gosti su Žrnova, momčadi koja zauzima 8. mjesto s 12 bodova, iako manji broj bodova ne mora značiti da je ta momčad nejaka u sportskom smislu.

Dapače, u momčadi Žrnova igraju igrači s otoka Korčule, ali i brojni nogometaši iz Splita i dugih gradova.

Darko Zeljić trener ONK Metkovića stoga ističe :

Niti jedno gostovanje nije lako pa se i jedan osvojeni bod smatra uspjehom. Znam snagu naše momčadi ali i neke probleme s kojima smo se u pripremama susretali i držim da ćemo se junački boriti kako bismo se vratili neporaženi.

Na ljestvici Prve županijske lige prvo mjesto trenutačno drži Croatia s 33 boda dok je drugi Gusar s 28 bodova. Posljednji je Sokol s 12 bodova.

Kominjani u nedjelju gostuju u Smokvici i sastaju se ŠD Smokvica.

Nekako ispod „radara“ prošla je vijest iz prošlog kola s utakmice Hajduk 1932 – ONK Metković. Naime uprava kluba iz Vele Luke odlučila je sav prihod od prodanih ulaznica za tu utakmicu proslijediti obitelji pokojnog trenera ONK Metkovića Joze Veraje Mame. Svaka čast igračima, upravi i navijačima Hajduka koji su pokazali da sport nije samo nadmetanje na terenu.

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije