Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SKUPŠTINA ŽRK METKOVIĆ

Tomislav Komazin izglasan za novog predsjednika ŽRK Metković

Objavljeno prije

U hotelu Narona jučer je u 17 sati održana Skupština ŽRK Metković na kojoj je prisustvovalo dvadest članova i predsjednik Sportske zajednice gosp. Ante Zovko.

Sva izvješća koja su predstavljena na Skupštini su izglasana i potvrđena.

Nakon što se dosadašnji predsjednik gosp. Mate Nikolić obratio članovima emotivnim govorom i podnio izvješća pristupilo se izboru za novog predsjednika. Skupština je jednoglasno za novog predsjednika izabrala gosp. Tomislava Komazina. Na mjesto u Upravnom odboru umjesto gosp. Nikolića izabran je gosp. Siniša Bebić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Počeo upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina

Objavljeno prije

Počeo je upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Sportski vrtić se održava u prostorijama karate kluba Knez Domagoj, na adresi: Andrija Hebrang.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Sportsk vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA: Upis se vrši od 1.2. do 15.2.2022.godine i početak rada ovisi o broju prijavljene djece.

Za prijave i detaljne informacije se možete javiti na broj 0918904053  Ante Raič.

S obzirom na situaciju iz Kluba napominju da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 20:30 do 21:30 sati. Upisati se možete osobnim dolaskom u vrijeme održavanja treninga u navedenim terminima, ili na broj 0918904053 Ante Raič i 0989323878 Mladen Kolovrat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije