Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DANAS KUP UTAKMICA

Tko će nastaviti Kup natjecanja, Gusar ili ONK Metković?

Objavljeno prije

Prošloga vikenda s natjecanjem su započeli nogometni treće ligaši, a danas (srijeda, 17.ožujka), kreću i županijski ligaši ali u Kup natjecanju za područje Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako će se u Kominu sastati Gusar i ONK Metković, a u Pločama Libertas i Župa dubrovačka (zbog epidemioloških razloga).

Tko će dalje u Kupu ovisi od spremnosti Gusara i Metkovića, a možda će ovisiti i o trenutačnim bljeskovima pojedinaca. U Kup natjecanju uvijek su moguća i iznenađenja i ne pobjeđuje uvijek terenski nadmoćniji takmac.

Inače, nastavak natjecanja za bodove i plasman u 1.ŽNL DNŽ trebao bi uslijediti 28. ožujka utakmicama iz neodigranog kola prošle jeseni, a 5. travnja uslijedio bi početak proljetnog dijela prvenstva.

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA DRŽAVE

Boćarima treba pobjeda u susretu s Vargonom

Objavljeno prije

Autor

U doigravanju za prvaka države u boćanju, BK u uzvratnom 4-finalnom susretu na svom terenu dočekuje BK Vargon iz Rijeke.

Prošloga vikenda Riječani su slavili sa 17:9, pa se vjerojatno nadaju da će slaviti i u Metkoviću. Međutim, Metkovci sigurno je, neće lako prepustiti bodove odnosno pobjedu svojim gostima čije kvalitete dobro poznaju.

Prije odlaska u Rijeku cilj je bio pobijediti ili doživjeti što minimalniji poraz.

Stoga se u našem Boćarskom domu u subotu može očekivati zanimljivo nadmetanje boćarskih majstora Dodiga, Vidovića i ostali članova Metkovića s također istaknutim pojedincima iz Rijeke.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije