Ostanimo u kontaktu

UTRKA ŠTAFETE

Tim Neretvani na Plitvičkom maratonu

Objavljeno prije

Tim Neretvani (1)

Plitvički maraton cestovna je atletska utrka ukupne duljine 42.195m. Utrka se sastoji od jednog kruga i posjeduje službeni AIMS certifikat. Start i cilj nalaze se na istom mjestu. Kontrolne točke nalaze se na 12. i 30. kilometru.

Start utrke je u 9:00h 3. lipnja 2018. godine u Mukinjama, ispred ŠRC Mukinje – Sportska dvorana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Plitvički maraton podijeljen je na više utrka / koje zajedno broje preko 2000 natjecatelja:

5K utrka
Polumaraton 21 097 m
Maraton 42 195 m
Štafeta – Maraton – PL ( 10 km – 10 km – 10km -12,195km )

Na utrci štafeta prvi put nastupa i ekipa iz doline Neretve, njihovi rezultati su jako zapaženi, imajući u vidu da su na Banja Luka Half marathonu osvojili 2. mjesto od 150 štafeta iz cijele Europe.

Tim Neretvani čine: Stipe Pijević, Nikola Oršulić, Marin Talajić i Nikola Medak. Svaki od njih pretrčat će zadanu dionicu od 10 kilometara, predavajući svom partneru štafetnu palicu sve do zadnje izmjene (3 izmjene), kada zadnji trkač u štafeti trči najdužu dionicu od 12,1 km i ulazi u cilj.

Ovim putem poželit ćemo sreću predstavnicima doline Neretve, prije svega sigurnu, a onda i brzu utrku, s obzirom na jako nepovoljne vremenske uvjete (na dan utrke se očekuje 30 stupnjeva na startu).

I završetak utrke je svojevrsni uspjeh! SRETNO MOMCI!

Piše/Foto: NERETVA RUN

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije