Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

S OPREZOM U OREBIĆ

Teško gostovanje ONK Metkovića

Objavljeno prije

Foto: fb ONK Metković

Foto: fb ONK Metković

Nogometaši ONK Metkovića u nedjelju su gosti Orebića, momčadi koja je prošle sezone često bila na čelu ljestvice i koja je s Neretvom vodila bitku za konačnu prvu poziciju. U Orebiću se, ističu igrači i treneri ONK Metkovića, igra vrlo dobar nogomet, igrači su pravi znalci i izvrsni sportaši, pa niti jednom gostu nije lako. Činjenica da je u prošlom kolu Žrnovo slavilo u Orebiću nimalo ne umanjuje vrijednost domaćina.

Metkovci do sada nisu poraženi, imaju 19 bodova od mogućih 21, s gol-razlikom 19:2! Orebić je šesti s 11 bodova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Igrači s Neretve četiri sezone nisu poraženi na gostovanjima u Orebiću, ali ni to ne mora ništa posebno značiti u novom ogledu. Nije da Metkovci odlaze na gostovanje s nekim strahom, ali je zamjetno da iznimno poštuju svoje domaćine s kojima će se nadmetati u sportskom ozračju s nadom da bi uz velike napore i odgovornost u igri mogli ostvariti pozitvan rezultat, što znači sve osim poraza.

Posljednja utakmica sa Župom Dubrovačkom poprilično je iscrpila igrače Metkovića, a zbog ozljeda u sastavu neće biti Marina Ćužića i Stipana Marevića. Zbog zauzetosti poslom upitni su nastupi Dane Dominikovića i Marka Utovca.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije