Ostanimo u kontaktu

KK METKOVIĆ

Tea Vekić prvakinja Dalmacije, klubu ukupno trinaest medalja

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U organizaciji Karate kluba Metković i Karate kluba Porto Tolero – Ploče danas je u Opuzenu održano je Prvenstvo Dalmacije u karateu na kojem je nastupilo 19 klubova sa 335 natjecatelja. Za Karate klub Metković nastupilo je 17 natjecatelja koji su osvojili ukupno 11 pojedinačnih i dvije ekipne medalje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ekipno-ucenice

Osvojenom zlatnom medaljom Tea Vekić postala je prvakinja Dalmacije, srebrene medalje osvojili su Iva Vučić, Ante Dugandžić i Antonio Perić te postali viceprvaci Dalmacije, a brončane medalje osvojili su Ema Vidović, Ante Juračić, Sara Đukić, Petar Borovac, Marinela Perić, Marija Glavinić i Lukas Glaviškić.

U ekipnom nastupu Iva, Ema, Marinela i Marija u kategoriji učenica osvojile su broncu jer su u posljednjoj borbi prvog kola napravljene 4 kazne zbog čega su diskvalificirane iako je rezultat bio 3:1 za KK.Metković. Ekipa učenika Perić, Krstičević, Dugandžić i Borovac izgubila je u prvom kolu, ali su u repasažnim borbama pobjedili sa uvjerljivih 2:0 ekipu KK Foruma iz Zadra te osvojili treće mjesto.

Nastupili su još Matea Bebić, Ivan Batinović,Laura Ćulum, Krstičević Ante, Utovac i Lucija Borovac ali su ostali bez medalja.

Karate klub Metković 8 i 9. ožujka 2014.g. sa osam natjecatelja nastupa na državnim prvenstvima za učenike/ce i mlađe kadete/kinje u Nedelišću pored Čakovca.

Najčitanije