Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DESNA STRANA GRADA

Svečano otvoreno igralište s umjetnom travom ONK Metković

Objavljeno prije

Danas je održano otvaranje novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom na igralištu ONK Metkovića.

Svim okupljenima obratili su se tajnik ONK Metković Marin Jelčić i predsjednik Ivica Kaleb. Nakon njih svima su se obratili i gradonačelnik Dalibor Milan, kao i predsjednik Športske zajednice Ante Zovko.

Ukupna vrijednost investicije je oko 450.000 kuna bez PDV-a, a proračunskim sredstvima je investiciju realizirala Ustanova za kulturu i sport Metković.

Nakon blagoslova igrališta uslijedile su revijalne utakmice između Početnika U8 škole nogometa ONK Metković te između ekipe Grada Metkovića i Uprave ONK.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije