Ostanimo u kontaktu

JOŠ SU SAMO DVA DANA OSTALA ZA PRIJAVE

Sve spremno za sedmo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira ”Eugen Erjauc”

Objavljeno prije

MMNT Eugen Erjauc - ŠC Orašina

Još su samo dva dana ostala za prijave na sedmo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira ”Eugen Erjauc”, koji se igra u čast poginulom hrvatskom vitezu, pod reflektorima na Športskom centru Orašina u Metkoviću.

Zadnje su pripreme su u tijeku. Osvježava se boja na terenu, uređuje okolina, kako bi se uskoro 20-tak najboljih malonogometnih ekipa iz doline Neretve i susjedne Hercegovine moglo boriti za prestižni trofej Sv. Ilija. Uz prelazni trofej, tu su i medalje s novčanim nagradama; od 5 tisuća za prvo, 2 tisuće za drugo i tisuću kuna za treće mjesto, te svakako neizostavni i ženski dio turnira koji već treću godinu za redom obogaćuje program na ŠRC Orašina.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije