Ostanimo u kontaktu

BICIKLIJADA ZA ŽENE

Sudjelujte u ‘Primaveri 2018.’

Objavljeno prije

Primavera-plakat-1

Jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj Primavera održava se svake godine početkom mjeseca svibnja.

Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina, u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije.

Program Primavere ne odnosi se samo na vožnju biciklom kroz jedinstvena i životopisna područja doline Neretve, već uključuje i ostale aktivnosti kao što je tjelovježba na otvorenome te uvijek zabavne igre Kariola i Vreća, povlačenje konopca, tradionalno boćanje, odbojka na otvorenome, stolni tenis, badminton i ostale mnogobrojne društvene igre.

Primavera je više od biciklijade, ona je pozivnica za uživanje u prirodi i društvu istomišljenica. Razne ekipe udružuju se u namjeri da na jedan dan zaborave obveze, zabave se i uživaju.

Prihvaćaju izazov da voze bicikl na jednoj od ponuđenih staza, po svojoj mjeri, i natječu se u zabavnim igrama te uz ponešto sportske sreće osvoje i vrijedne nagrade.

Primavera je i glas žena koje žele jedan dio vremena odvojiti samo za sebe znajući da će ih to iskustvo učiniti još jačim za svakodnevne izazove. Naš domaćin restoran Lopoč dočekat će nas s veseljem kao i prošle godine na izletištu i otoku rječice Norin. Prijavi se i budi dio Primavera tima jer ti to zaslužuješ!

Prijavite se na vrijeme i zauzmite svoje mjesto na Primaveri 2018. Prijave su na primavera.neretva-bike.com .

Primavera

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije