Ostanimo u kontaktu

PRIPREME U PUNOM JEKU

SU ‘Neretva run’ snimila jingl za nadolazeću 2. Metkovsku skalinadu

Objavljeno prije

SU Neretva run

Proteklog vikenda u studiju VISTA – Opuzen članovi SU Neretva run, uz pomoć neizostvanog Jašara Murtezanija, snimili su jingl za nadolazeću drugu po redu Metkovsku skalinadu.

Pripreme za Skalinadu su u punom jeku, a i organizacijski se sve privodi kraju. Što se tiče trkačkog dijela očekuje se između 150 – 200 trkača na glavnoj utrci koja će se, da još jednom spomenemo, održati u nedjelju 20. ožujka s početkom u 12:30 sati.

Mala skalinada, koja počinje u 11:30 h, će biti još brojnija. Zato požurite s prijavama koje traju sve do 13. ožujka kada će biti poznati svi sudionici 2. Metkovske skalinade.

Dodajmo još i to da je Udruga organizirala treninge koji se svakodnevno održavaju na već svima poznatoj stazi. A svi oni koji se žele uključiti i trenirati raspored treninga mogu vidjeti na službenoj fb stranici udruge Neretva run.

Mala Skalinada

Ovaj trening danas pokazuju da će Mala Skalinada za djecu biti i više nego zanimljiva… Bilo je vrhunski, i zahvaljujemo se svima!!! – rekao je presjednik Udruge Ruđer Bošković, te dodao, nagrada nama je dječji osmijeh, i na naše iznenađenje, dva puta su otrčali i veliku stazu!!!!!! Bravo cure i dečki!!!

Ovim putem članovi udruge Neretva run se zahvaljuju glazbenom studiju VISTA iz Opuzena na odlično odrađenoj reklami.

Poslušajte najavu za II. Metkovsku skalinadu

[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2016/02/2.-mtk-skalinada-radio-najava.mp3″ width=”640px”]

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije