Ostanimo u kontaktu

STOPOSTOTNI UČINAK POSLJEDNJA TRI KOLA

Poziv navijačima na dvije ovotjedne domaće utakmice

Objavljeno prije

ONK-Metkovic_najava

Kraj prvog dijela 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske u Metković donosi sportski tjedan, naime u goste OMK Metkoviću dolaze izravni konkurenti na tablici, HNK Dubrovnik 1919 i NK Orebić.

U slučaju ovih domaćinskih pobjeda ONK Metković bi iznenadio i one najoptimističnije prognoze, te završio na drugom mjestu, uz bok donedavnom trećeligašu NK Jadran iz Ploča.

Ekipa, a ne klub, kako nazivaju klub s desne strane Neretve, već tri kola ima stopostotan učinak uz gol razliku 9:2.

Nakon teškog rasporeda na početku sezone, velikim trudom i zalaganjem ova ekipa je iz utakmice u utakmicu pokazala zajedništvo koje se na sportskim terenima sve rjeđe viđa. Zato iz kluba pozivaju sve navijače da im daju podršku u dvije ovotjedne domaće utakmice, u srijedu protiv HNK Dubrovnik 1919, te u nedjelju, u posljednjem kolu prvog dijela sezone, protiv NK Orebić. Treneru Jozi Veraji na raspolaganju je, nakon teške ozljede, perspektivni Ante Družijanić, od kojeg metkovska publika priželjkuje najviše.

Srijeda, 4. 12. 2013., 13:30 sati
ONK Metković – HNK Dubrovnik 1919

Nedjelja, 8. 12. 2013., 13:30 sati
ONK Metković – NK Orebić

 

onkm-tablica

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije