Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Startao prvi športski vrtić u Metkoviću ‘Zaživjelo je, nadamo se sa srećom!’

Objavljeno prije

U utorak je na oduševljenje djece i roditelja u prostorijama Karate kluba ‘Knez Domagoj’ s radom započeo športski vrtić, pod vodstvom magistra kineziologije Ante Raiča.

U vrtić se mogu upisati djeca u dobi od 4 do 6 godina, koja će raditi pod vodstvom stručnjaka, po športskom programu za tu dob.

–  Zaživjelo je, nadamo se sa srećom! – sa zadovoljstvom javljaju iz športskog vrtića te ističu kako je već na prvom treningu kod djece primjetno veliko zadovoljstvo i sreća, što ujedno znači i zadovoljstvo svih roditelja, kao i članova KK Knez Domagoj uključenih u sam program športskog vrtića.

Kako nam javljaju, u vrtiću ima još slobodnih mjesta te upis traje do popunjenja grupe stoga roditelji požurite i ‘rezervirajte sreću’ za svoje dijete.

Za sve daljnje informacije možete se obratiti mag. cin. Anti Raiču na broj 091 890 4053 ili Mladenu Kolovratu na broj 098 932 3878.

Dobro došli i s radošću vas očekivamo, – ističu iz prvog športskog vrtića u Metkoviću!

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije