Ostanimo u kontaktu

RUKOMET

Starta regionalna liga za žene

Objavljeno prije

ARL

Od subote 6. rujna počinje prva sezona rukometne Amaterske regionalne lige (ARL) za žene u kojoj će sudjelovati šest klubova, među kojima i ŽRK Metković. Osim naših rukometašica u ARL još će se natjecati RK Dubrovnik, te dva kluba iz Crne Gore : ŽRK Sutjeska (Nikšić) i RK Gorica (Podgorica),  i dva iz Bosne i Hercegovine: RK Leotar  (Trebinje) i RK Lokomotiva (Mostar).

ARLUz natjecanje u kategoriji seniorki u okviru ARL organizirano je i natjecanje za mlađe uzraste i to pionirke ( rođ.98/99) i mlađe pionirke (rođ.2000/01). Natjecanje će se odigravati po liga sustavu tako da će svaka ekipa igrati međusobno dva puta. U prvom kolu ŽRK Metković gostuje u Mostaru kod Lokomotive.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije