Ostanimo u kontaktu

STARTA DRUGOLIGAŠKO RUKOMETNO NATJECANJE ZA ŽENE

Mlade rukometašice Metkovića na otvaranju prvenstva dočekuju Trogir

Objavljeno prije

Nakon višemjesečne stanke zbog poznatih razloga, tijekom predstojećeg vikenda započet će novo drugoligaško natjecanje za žene u skupini Jug.

Najviše nas zanima s kojim atributima u prvenstvo ulaze rukomatšice Metkovića koje su starosjedilac u tom stupnju natjecanja.

Predsjednik ŽRK Metković Tomislav Komazin kratko je rekao:

– Neka konačno krene natjecanje, to nas najviše zanima. U subotu s početkom u 18 sati i 30 minuta u našoj dvorani ugostit ćemo Trogir 58. Gošće imaju mladi sastav, ali i nekoliko iskusnijih igračica, za razliku od naše ekipe u kojoj su sve mlade rukometašice, djeca, reklo bi se. Mi ćemo i u ovom prvenstvu prije svega imati na umu odgoj mladih igračica koje vježbaju pod nadzorom poznatog i priznatog rukometnog stručnjaka Ilije Puljevića-Duke. Nadam se da će naše već u prvoj utakmici  pokazati što su i koliko naučile, – bio je jasan istaknuti sportski djelatnik Komazin.

Jedno je sigurno, ŽRK Metković je puno dobio angažiranjem legendarnog rukometaša i trenera mlađih i seniora diljem Europe, a bio je i izbornikom reprezentacije Hrvatske.

Jer, čega se Duka zauzme, sigurno je da će rezultirati uspjesima. Doduše, najteže je i najodgovornije raditi s mladima. U tom radu ne smije i ne može biti krivih koraka, od poučavanja do selektiranja. Nas sreću, Puljević se vratio tamo gdje je nekad davno počeo graditi svoju trenersku karijeru pa ne sumnjamo da će djevojčice u ŽRK Metković od njega imati što naučiti.

Raspored 1.Kola: Split-Sinj 2, Petason Vranjic-Split 2010 2, Zadar-Orkan, Marina kaštela-Hoteli Makarska.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije