Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DARIJO OTVORENO PROGOVORIO O DOPINGU I REPREZENTACIJI

Srna: Ono što su Vatreni napravili u Rusiji teško ćemo nadjačati

Objavljeno prije

Foto: HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Foto: HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Darijo Srna iza sebe ima teške trenutke zbog afere s dopingom.

– Da, bilo mi je teško zbog svega, ne samo zbog sankcija. Bilo je to bolno iskustvo. Znao sam da ništa nisam napravio, odnosno da sam se ponašao onako kako sam to uvijek činio u karijeri. I onda kad se saznalo da se u uobičajenim nadomjescima koje svi koriste, zbog površnog pristupa onih koji su za to bili odgovorni, našao neki trag nedozvoljenog sastojka, kao da sam bio u noćnoj mori. Sve čekaš da ćeš se probuditi, da je sve to samo ružan san, ali opet spoznaja da živiš tešku stvarnost, ne svojom krivnjom i zbog nekog sastojka koji ionako nemaju veze sa stimuliranjem fizičkih mogućnosti sportaša. To me ubilo u pojam, – otvoreno je priznao slavni hrvatski nogometaš u velikom intervju za Sportske novosti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Nakon moje obitelji najviše snage mi je davao vjenčani kum Dario Zahora. Bio je uz mene i onda kad je sve bilo krasno, ali još i više kad sam zapao u probleme. Malo je ljudi tada bilo uz mene i shvatio sam razliku između pravih i prigodnih prijatelja. Stanić je ljudina. Uz mene je bio 24 sata dnevno. Davno sam kazao da je zbog svoje čestitosti potreban hrvatskom nogometu, – opisao je.

– Ono što su Vatreni napravili u Rusiji teško ćemo nadjačati, no ako jednu stvar treba poboljšati onda je to međusobni odnos navijača i Saveza, – zaključio je Srna.

Izvor: narod.hr/Sportske novosti

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije