SRNA DARIVAO ŠKOLU RUKOMETA

Darijo: Metković je moj grad, pomognem kad god mogu

Objavljeno 18. ožujka 2015. u kategorijama: Metković, News, Rukomet, Sport.

Škola rukometa RK Metković

Darijo Srna, najpoznatiji metkovski nogometaš opet je pokazao da nije zaboravio svoj grad. Večeras je Školi rukometa RK Metković darivao komplete dresova.

– Pomogao sam i pomoći ću koliko god mogu. Kao dijete, najprije sam igrao rukomet, a te su uspomene snažne. Želim pomoći rukometnoj školi koja uvijek iznjedri odlične rukometaše, uostalom, Metković je daleko poznat kao rukometni grad. Bolje je da mladi provode vrijeme na terenu, zdravo odrastaju, a ovo je s moje strane simbolična pomoć sportu, to je moj svijet iz kojeg dolazim. Sport mi je omogućio da ostvarim svoje snove, u Metkoviću sam počeo, onda je red da mladima iz Metkovića nešto i vratim. Tko zna, možda sutra iz ovih dresaova izađe još mnogo sportskih veličina.

Na pitanje o stanju u Ukrajini, Srna je kratko rekao:

– Ne treniramo na svom terenu, sami znate, Donjeck trenutno nije sigurno mjesto, tako da treniramo u Kijevu, a Shakhtar domaće utakmice igra u Areni Lviv, na kojoj su se igrale utakmice Europskog prvenstva 2012.  Nije nas briga za nekretnine koje smo ostavili u Donjecku, bitno je da ne bude eskalacije rata, da zavlada mir, a onda će sve doći na svoje, – kratko je za Metkovic NEWs izjavio proslavljeni nogometaš, Metkovac Darijo Srna

Predsjednik Uprave Škole rukometa RK Metković, gospodin Stanko Vidović nakon uručenja poklona i fotografiranja sa Darijom Srnom je za Metkovic NEWs izjavio:

– Obratili smo se Darijovom ocu Uzeiru, te ga izvijestili da škola rukometa financijski loše stoji. Dario je opet pokazao da nije samo veliki nogometaš, već i čovjek velikog srca, te je školi poklonio tri garniture dresova. Napravili smo zajedničku fotografiju sa Darijom da nam ostane uspomena na ovu lijepu gestu. Ispred Uprave Škole rukometa, od svega srca zahvaljujemo našem Dariju i cijeloj njegovoj obitelji na ovom prekrasnom poklonu. Hvala ti Kapetane velikoga srca, – poručio je Vidović.

Škola rukometa RK Metković i Darijo Srna

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari