Ostanimo u kontaktu

SRNA DARIVAO ŠKOLU RUKOMETA

Darijo: Metković je moj grad, pomognem kad god mogu

Objavljeno prije

Škola rukometa RK Metković

Darijo Srna, najpoznatiji metkovski nogometaš opet je pokazao da nije zaboravio svoj grad. Večeras je Školi rukometa RK Metković darivao komplete dresova.

– Pomogao sam i pomoći ću koliko god mogu. Kao dijete, najprije sam igrao rukomet, a te su uspomene snažne. Želim pomoći rukometnoj školi koja uvijek iznjedri odlične rukometaše, uostalom, Metković je daleko poznat kao rukometni grad. Bolje je da mladi provode vrijeme na terenu, zdravo odrastaju, a ovo je s moje strane simbolična pomoć sportu, to je moj svijet iz kojeg dolazim. Sport mi je omogućio da ostvarim svoje snove, u Metkoviću sam počeo, onda je red da mladima iz Metkovića nešto i vratim. Tko zna, možda sutra iz ovih dresaova izađe još mnogo sportskih veličina.

Na pitanje o stanju u Ukrajini, Srna je kratko rekao:

– Ne treniramo na svom terenu, sami znate, Donjeck trenutno nije sigurno mjesto, tako da treniramo u Kijevu, a Shakhtar domaće utakmice igra u Areni Lviv, na kojoj su se igrale utakmice Europskog prvenstva 2012.  Nije nas briga za nekretnine koje smo ostavili u Donjecku, bitno je da ne bude eskalacije rata, da zavlada mir, a onda će sve doći na svoje, – kratko je za Metkovic NEWs izjavio proslavljeni nogometaš, Metkovac Darijo Srna

Predsjednik Uprave Škole rukometa RK Metković, gospodin Stanko Vidović nakon uručenja poklona i fotografiranja sa Darijom Srnom je za Metkovic NEWs izjavio:

– Obratili smo se Darijovom ocu Uzeiru, te ga izvijestili da škola rukometa financijski loše stoji. Dario je opet pokazao da nije samo veliki nogometaš, već i čovjek velikog srca, te je školi poklonio tri garniture dresova. Napravili smo zajedničku fotografiju sa Darijom da nam ostane uspomena na ovu lijepu gestu. Ispred Uprave Škole rukometa, od svega srca zahvaljujemo našem Dariju i cijeloj njegovoj obitelji na ovom prekrasnom poklonu. Hvala ti Kapetane velikoga srca, – poručio je Vidović.

Škola rukometa RK Metković i Darijo Srna

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije