Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

TENIS KLUB METKOVIĆ

Srebro i dvije bronce sa Županijskog mastersa tenis škola

Objavljeno prije

Nakon odigranog ciklusa turnira po županiji, danas su članovi Tenis kluba Metković odigrali turnir gdje se okupilo najboljih osam dječaka i djevojčica u dvije kategorije: starija i mlađa tenis škola.

Tenis Klub Metković predstavio se sa sedam natjecatelja, Antonio Oršulić – drugo mjesto, tenis škola stariji muški, Lea Svaguša treće mjesto, starije cure, a ima samo 10 g, Eva Bjeliš treće mjesto, mlađe cure.

Još su nastupili po grupama: Ivano Ujdur, Ivana Jelaš, Ante Crnjac, Josip Bogdanović koji su pokazali dobru igru i napredak, ali više sreće drugi put.

Čestitke svim natjecateljima i trenerima, kao i TK Ragusa na organizaciji i lijepom cjelodnevnom druženju.

 

 

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije