Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Sportsko natjecanje Područnih škola Bijeli Vir i Mlinište

Objavljeno prije

U četvrtak, 6. lipnja održano je sportsko natjecanje Područnih škola Bijeli Vir i Mlinište.

Učenici su se natjecali u nekoliko disciplina: bacanje loptice u dalj, štafeti i nadasve omiljenoj igri graničara. Ovim projektom potiče se jačanje sportskog duha, poštivanje pravila igre, timski rad te samopoštovanje.

Na kraju natjecanja, načelnica općine Maja Vrnoga obradovala je djecu prikladnim nagradama, novim loptama i reketima.

Sasvim je sigurno kako će se ova lijepa suradnja nastaviti.

Izvor: OŠ Stjepana Radića

ŽNK NERETVA U PRVOM KOLU GOSTUJE U ČAKOVCU

Igračice Neretve nikad nisu izgubile u susretima s Katarinom Zrinskom

Objavljeno prije

Autor

U nedjelju počinje prvnenstvo u 1. HNLŽ u kojemu već nekoliko sezona sudjeluje i ŽNK Neretva iz Metkovića, a koja u prvom kolu gostuje u Čakovcu gdje se sastaje s ŽNK Katarina Zrinski.

U tri prvoligaške sezone Metkovke ne znaju za poraz u susretima s kolegicama iz Čakovca. Na domaćem terenu su igračice Neretve slavile s visokim pobjedama, a na gostovanjima su ostvarile tri puta neodlučene ishode (0:0, 0:0 i 2:2).

To bi moglo značiti da Neretva može održati tradiciju nepojedivosti, ali u nogometu kad-tad može doći i do prekretnice.

ŽNK Neretvu napustila je Ana Bakalar (ŽNK Split), Katarina Ljubić nije u kadru zbog posla, Merima Tanović ima sportske obveze na teriroriju BiH, a Jopsipa Jurković neće nastupiti zbog žutih kartona.

Kostur ekipe je od ranije poznat pa ćemo i u novoj sezoni gledati vratarku Jelenu Kešina, neumornu Mariju Herceg, energičnu Dugandžić, Ninu Mijoč i druge poznate igračice Neretve. Dodajmo da je uprava kluba za novog (starog) trenera angažirala Antu Markotu, dok će donedavni prvi trener Duško Mijoč njegov prvi pomoćnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije