Ostanimo u kontaktu

ŠPORTSKI VRTIĆ, KARATE ŠKOLA I REKREACIJA

Nastavak treninga i novi upisi u Karate klubu Knez Domagoj

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković je krenuo s radom športskog vrtića za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu  razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Športski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene, s trenerom Raičem, koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 20:30 do 21:30 sati.

Za upise i termine se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič ili osobno na adresi Andrije Hebranga.

Karate škola vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 do 19:30 sati u  prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ ili na tel. 0989409758 – gosp. Mijo Volarević ili 0989323878 – gosp. Mladen Kolovrat.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Karate klub Knez Domagoj

VELIKA POBJEDA NA GOSTOVANJU

Neretva ugodno iznenadila pobjedom u Ivanbegovini

Objavljeno prije

Autor

Neretva je u zaostaloj utakmici 1. kola igrala u Ivanbegovini gdje je domaćina NK Kamen savladala s 2:3 (0:2), pa su se igrači i stručni stožer kući vratili pjevajući.

Ne samo da se Neretva domogla bodova već napravila pravu senzaciju kod ”tvrdog” domaćina jer je u prvom dijelu povela s 0:2!

Nakon bolje igre, Čupić je znalački okrunio lijepu akciju suigrača i poentirao za 0:1. Iskusni Jerković je u 36. minuti na njegov poseban način povećao vodstvo svoje momčadi na 0:2, i s tim rezultatom igrači su otišli na odmor.

Nije trebalo dugo čekati da Neretvina agresivna igra donese novu promjenu rezultata. Opet su Neretvani izigrali obranu Kamena, a Duje Medak, inače jedan od najboljih, uspio je pogoditi i dovesti Neretvu do 0:3!

Kako se i očekivalo, Kamen je pokušao uspostaviti ravnotežu, a zatim i krenuti u silovite udare prema vratima Neretve, ali osim dva pogotka, Kristića i Peze, ništa više igrači domaćeg sastava nisu mogli učiniti.

Treba istaknuti vratara Kozinu koji je zaustavio udarac domaćih s 11 metara, ali i sve igrače Neretve za iskazanu borbenost, znanje i energiju koju su pružili u Ivanbegovini.

Pobjeda i 3 boda na gostovanju daju nadu da će Neretva ubrzo napustiti donji dio ljestvice.

Dodajmo da je Neretvanac kao gost savladao Vodice s 0:3.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije