Ostanimo u kontaktu

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

Sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras: ‘Samo pobjeda dolazi u obzir’

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve unatoč primjernom zalaganju i nizu pobjeda nikako da se u završnici prvenstva 1. HNLŽ domognu ciljanog četvrtog mjesta , jer se na toj poziciji još uvijek nalazi Agram s 24 boda, dok su ih Metkovke prikupile 17 i nalaze se na petom mjestu na ljestvici.

S druge strane treba misliti i na ambicije Pregrade koja je na šestoj poziciji sa 16 bodova.

U nedjelju s početkom u 13 sati, Neretva će na svom terenu dočekati ekipu Rijeke, koja je vjerovali ili ne od 10 klubova na zadnjem mjestu s  minus jednim bodom!

Sportski direktor kluba Ante Boras upozorava:

– Stoji da je Rijeka zadnja, ali ne zaboravite da se radi o vrlo perspektivnoj ekipi čiji mlađi uzrasti imaju dosta uspjeha. To govorim zbog prijeke potrebe da moramo ozbiljno krenuti u utakmicu i od prve minute nametnuti svoj stil igre koji teži kvalitetnoj realizaciji. Sve naše igračice su tu, a nadamo se da će zaigrati sjajna Merima Tanović. S njom u igri naša ekipa djelovat će još jače. Siguran sam da ćemo osvojiti tri boda u igri koja će biti raznovrsna. Pozivam Killerse da dođu bodriti nas i proslaviti svoju 31. rođendan. – rekao je Boras.

LEGENDARNI IGRAČ POSTAO TRENER

Tomislav Plećaš novi trener ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Foto: fb ONK Metković

Nakon uspješno odrađene gotovo cijele sezone na mjestu trenera prve momčadi ONK Metković, Darko Zeljić odlučio je zbog poslovnih izazova napustiti trenersko klupsko kormilo, pa je uprava kluba inicirala potragu za novim trenerom. Uprava županijskog prvoligaša nakon traganja za novim trenerom, pravo rješenje pronašla u svom vlastitom dvorištu, u osobi Tomislava Plećaša.

On je 20 godina u kontinuitetu igrao za ONK Metković, i bio kapetan momčadi. U posljednje vrijeme vježbao je mlađe članove kluba, a u posljednja dva kola Županijske lige vodo je prvu momčad.

Kako posjeduje C trenersku licencu HNS-a, članovima uprave zapravo se i nije bilo teško odlučiti koga će imenovati za novog trenera.

– Velika mi je čast i priznanje odluka naše uprave, nije mala stvar biti trener kluba s imenom i prezimenom i dugom sportskom poviješću. Pokojni naš trener Jozo Veraja i Darko Zeljić dosegnuli su visoku razinu u načinu rada i rezultatima , a ja se nadam da ću taj rad još i unaprijediti. Sami znate pod kojim sloganom naš klub djeluje, znate i to da nas drži prijateljstvo i sportski entuzijazam, pa će tako biti i u budućnosti. Vjerujem da ćemo se zadržati u vrhu županijske lige i zajedničkim snagama postizati nove uspjehe, – rekao je u nastupnoj izjavi novi trener Metkovića Tomislav Plećaš.

Doznajemo da će pripreme početi 17. kolovoza, a tko će od igrača otići ili doći posve je neizvjesno.

Zna se da su za usluge nekolicine igrača zainteresirani neretvanski trećeligaši.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije