Ostanimo u kontaktu

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

Sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras: ‘Samo pobjeda dolazi u obzir’

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve unatoč primjernom zalaganju i nizu pobjeda nikako da se u završnici prvenstva 1. HNLŽ domognu ciljanog četvrtog mjesta , jer se na toj poziciji još uvijek nalazi Agram s 24 boda, dok su ih Metkovke prikupile 17 i nalaze se na petom mjestu na ljestvici.

S druge strane treba misliti i na ambicije Pregrade koja je na šestoj poziciji sa 16 bodova.

U nedjelju s početkom u 13 sati, Neretva će na svom terenu dočekati ekipu Rijeke, koja je vjerovali ili ne od 10 klubova na zadnjem mjestu s  minus jednim bodom!

Sportski direktor kluba Ante Boras upozorava:

– Stoji da je Rijeka zadnja, ali ne zaboravite da se radi o vrlo perspektivnoj ekipi čiji mlađi uzrasti imaju dosta uspjeha. To govorim zbog prijeke potrebe da moramo ozbiljno krenuti u utakmicu i od prve minute nametnuti svoj stil igre koji teži kvalitetnoj realizaciji. Sve naše igračice su tu, a nadamo se da će zaigrati sjajna Merima Tanović. S njom u igri naša ekipa djelovat će još jače. Siguran sam da ćemo osvojiti tri boda u igri koja će biti raznovrsna. Pozivam Killerse da dođu bodriti nas i proslaviti svoju 31. rođendan. – rekao je Boras.

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije