Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ŠPORTSKI CENTAR ORAŠINA

Ekipa ‘Carpe diem’ pobjednik 11. Malonogometnog memorijalnog turnira Eugen Erjauc

Objavljeno prije

U nedjelju su na Orašini odigrane finalne utakmice 11. Malonogometnog memorijalnog turnira Eugen Erjauc, a pobjednik u muškoj konkurenciji bila je ekipa Carpe diem. U finalu su pobijedili MNK Podrujnica s 4:1. Medalje i pehar uručila im je majka pokojnog hrvatskog branitelja Eugena, gospođa Ruža Erjauc.

Treće mjesto pripalo je ekipi Azzuri, s rezultatom 6:5 pobijedili su ekipu Štaćemo.

Za najboljeg strijelca je proglašen Ivan Arar, a za najboljeg igrača Ivan Galov.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pehar za fair play pripao je ekipi Štaćemo.

Uz gospođu Ružu nagrade su podijelili Nikša Martinac, Ante Pehar, Davor Boras, Ante Zovko te fra Darijo Sinković župni vikar župe Sv. Ilije.

Program je vodio Ante Boras ispred organizatora turnira MNK Killersi.

Dodajmo još da je dan ranije u ženskoj konkurenciji pehar podigla ekipa Zagora.

UTAKMICA DANAS U 15.30 SATI

Hrvatska može do pobjede protiv Crne Gore

Objavljeno prije

Autor

I bez podcjenjivanja vrijednosti rukometne reprezentacije Crne Gore , svi prijatelji rukometa i sporta inače , u Hrvatskoj, vjeruju da će danas reprezentacija Hrvatske uspjeti pobijediti reprezentaciju Crne Gore i proslaviti novi uspjeh u iznimno otežanim okolnostima.

U svakom slučaju, naši stručni stožer i igrači koji su na raspolaganju vjeruju u uspjeh i ne traže alibije za druge okolnosti na koje ne mogu utjecati.

Naime, s optimizmom i znanjem , ali i rezultatima Hrvatske u prošlosti, svi naši igrači unatoč svim teškoćama nasmijani su i odlučni da u konglomeratu brojnih nejasnoća na EP u rukometu pokažu svoje jedinstvo, mudrost, odlučnost, nacionalni naboj i sve druge atribute koji doprinose pobjedničkom zanosu i rezultatima .

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dakle, u 15 sati i 30 minuta Crna Gora i Hrvatska susreću se u Budimpešti. U medijima se spominju rezultati i uspjesi Crne Gore u posljednje vrijeme, a Hrvatska ne dobiva pobjedničke koeficijente u pogledu konačnosti.

E , pa naši će se potruditi da „kladioničari“ ne dobiju zamišljene iznose, i da ostvare pobjedu koja ih vodi prema cilju.

Naš izbornik je zbog znanih razloga pozvao ukupno 32 igrača ! I kako onda posložiti momčad , kako razraditi taktiku, kako odabrati udarnu ili zamjensku „sedmorku“ , a uz sve to do 15 sati danas neće se znati rezultati najnovijih testiranja igrača ?

Samo „mađioničari“ u takvim okolnostima mogu nacrtati sastav i taktiku i odrediti druge važne stvari za pojedine situacije tijekom utakmice. Među onima koji neće nastupiti su i Metkovci Mate Šunjić i Zvonimir Srna, Horvat je umjesto Šunjića pozvao Mirka Alilovića , ali i druge igrače iz preventivnih i stvarnih razloga.

Sigurni smo da Cindrić, Pešić, ili odlični Lučin, i svi ostali neće iznevjeriti svoje i navijačke osjećaje , i da će Hrvatska danas slaviti u dvoboju s Crnom Gorom.

Stoga svi pred male ekrane, veće od 15 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije