PRVO MJESTO NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU

Sportaši OŠ Stjepana Radića odlaze na državno prvenstvo u krosu

Objavljeno 13. travnja 2018. u kategorijama: News, Obrazovanje, Sport.
Foto: OŠ Stjepana Radića

Foto: OŠ Stjepana Radića

Galerija

U srijedu, 12. travnja 2018. godine na stadionu Lapad u Dubrovniku, u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza održano je natjecanje u krosu za djevojčice i dječake do 6. razreda.

Naše Školsko sportsko društvo Predolac koje vodi uč. tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, prof. natjecalo se u obje kategorije. Nakon istrčanih 1 000 m ekipa dječaka (Ranko Vidović, Josip Gustin, Šime Galov i Ivan Komazin) zauzela je 2. mjesto dok su djevojčice nakon istrčanih 800 m (Laura Ćulum, Laura Majić, Barbara Majić i Valentina Bašić) zauzele 7. mjesto.

Iako je uspjeh dječaka do 6. razreda (2. mjesto) u iznimnom teškoj konkurenciji zaista velik, prava sportska poslastica dogodila se 13. travnja 2018.  kad su se natjecali u krosu stariji učenici i učenice. Kao i dan ranije, pod vodstvom Borisa Brčića prof., nastupile su dvije ekipe, djevojčice i dječaci između 13 osnovnoškolskih ekipa u obje konkurencije. Dječaci su trčali 1 200 m, a djevojčice 1 000 m.

Nakon zbrajanja pojedinačnih rezultata oduševljenju nije bilo kraja. Naime ekipa dječaka koja je trčala u sastavu Josip Milan, Antonio Perić, Leonardo Soldo i Karlo Gustin zauzeli su prvo mjesto i time osigurali siguran odlazak na završnicu državnog Prvenstva školskih sportskih društava koja će se ove godine održati u Poreču 18. i 19. travnja. Posebno priznanje stiglo je našem učeniku Josipu Milanu koji je bio najbrži u konkurenciji vršnjaka koji su se natjecali.

Izvrsne su bile i djevojčice (Petra Gustin, Laura Ćulum, Lucija Borovac i Jelena Knežić). U ukupnom poretku zauzele su 4. mjesto.

Nastavniku Borisu i svim ekipama čestitamo na trudu i dobrim rezultatima! Najveće čestitke starijoj ekipi dječaka koji će našu školu i županiju predstavljati na državnom natjecanju.

 

Osnovna škola Stjepana Radića

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari