Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

Splićanke nanijele iznimno velik poraz nogometašicama Neretve

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometašice Neretve doživjele su još jedan vrlo visok i posve neugodan poraz u Splitu u srazu s jednim od kandidata za prvaka, ŽNK Split, 19:0 (11:0).

Igračice Splita kako se i iz konačnog rezultata dade zaključiti bile su apsolutne gospodarice stanja na terenu te su i više nego zasluženo ostvarile visoku pobjedu.

Nažalost, bio je to još jedan iznimno težak poraz za mlade nogometašice Neretve iz Metkovića. Pravo je pitanje kada će se i kako stabilizirati sveukupno stanje u klubu i hoće li Neretva uopće zadržati status prvoligaša.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kadetkinje, U-15 izgubile su domaću utakmicu u Pločama od Agrama s 0:4 (0:2), dok su igračice Neretve U-17 od istoimenog kluba također u Pločama izgubile s 0:9 (0:5).

UZ ZLATO I SREBRO OVO JE PETA BRONCA ZA METKOVCE

Lađari Crnog puta čestitali pobjednicima te zahvalili vjernim navijačima i sponzorima

Objavljeno prije

Foto: Fb Udruga Lađara Crni Put

Udruga lađara Crni put osvojila je treće mjesto na 25. Maratonu lađa na Neretvi, što je uz zlato i srebro ukupno peta bronca za ovu metkovsku ekipu.

Veliki je to uspjeh naše ekipe koja je u pripreme ušla prije samo mjesec i pol dana, ali je od početka utrke do kraja vođena iskustvom, kvalitetom i snagom veslača uspjela odveslati odličnu utrku.

Čestitamo pobjednicima Udruzi lađara Zagreb i našem parićaru Matej Marušić koji su osvojili štit Kneza Domagoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo Udruzi lađara Stablina na srebrenoj medalji. Također i drugim ekipama na njihovim uspjesima i na fer i korektnoj vožnji.

Zahvalili bi se našim navijačima koji su nas dizali duž utrke, našim sponzorima i svim drugim ljudima koji su nam pomogli. – objavili su najtrofejniji metkovski lađari.

Čestitamo lađarima Crnog puta na još jednoj osvojenoj medalji i odličnom trećem mjestu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije