Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE

Splićanke nanijele iznimno velik poraz nogometašicama Neretve

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometašice Neretve doživjele su još jedan vrlo visok i posve neugodan poraz u Splitu u srazu s jednim od kandidata za prvaka, ŽNK Split, 19:0 (11:0).

Igračice Splita kako se i iz konačnog rezultata dade zaključiti bile su apsolutne gospodarice stanja na terenu te su i više nego zasluženo ostvarile visoku pobjedu.

Nažalost, bio je to još jedan iznimno težak poraz za mlade nogometašice Neretve iz Metkovića. Pravo je pitanje kada će se i kako stabilizirati sveukupno stanje u klubu i hoće li Neretva uopće zadržati status prvoligaša.

Kadetkinje, U-15 izgubile su domaću utakmicu u Pločama od Agrama s 0:4 (0:2), dok su igračice Neretve U-17 od istoimenog kluba također u Pločama izgubile s 0:9 (0:5).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije