Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE 1200px

SLAŽU SE REDOVI ZA NOVU SEZONU

Mario Svaguša novi je trener NK Neretva

Objavljeno prije

„UO NK Neretve je za novog trenera seniorske momčadi imenovao Maria Svagušu“-objavljeno je na FB stranici kluba.

Budi nam dopušteno, uočili smo pogrešku u objavi u kojoj piše „NK Neretve“, a trebalo bi pisati NK Neretva, no to ide na dušu administratora, odnosno pisca tog kratkog priopćenja.

Nije to, međutim, nekakva velika pogreška, ali pitanja ima još nekoliko.

Prvo, iza svake objave , iako se spominje UO, trebalo bi stajati ime i prezime ključne osobe, ili zamjenika. Dobro, neka je kako jest, ali se pitamo zašto i zbog čega o novom treneru NK Neretva nije rečeno, ama baš ništa. Pa nije Mario Svaguša  „padobranac“ u redovima NK Neretva pa da se čitateljima i javnosti ne predstavi osoba, čovjek , bivši igrač Neretve i nekoliko klubova, a potom i trener s licencom.

Moguće je da je uprava planirala susret s novinarima i u svezi trenera i  u svezi slaganja igračke strukture za novu sezonu, ali nogometna javnost ipak želi sadržajnije informacije o petom treneru našeg kluba u razdoblju od godinu dana.

Naime, u sezoni iza nas, Neretva je proživljavala kataklizmu, a na kraju sezone bila je petnaesta na ljestvici. U godini zdravstvene krize nije bilo lako ni članovima uprave, ni igračima, ali ni navijačima koji su ipak bili uz svoj klub.

NK Neretva ima golemu tradicijsku i nogometnu vrijednost, bez obzira radi li se, kako neki vole reći „staroj ili novoj Neretvi“, pa bi bila  normalna i neka viša komunikacijska razina kad se radi o takvom klubu i pogledima na budućnost.

Nadamo se da će ljudi koji vode Neretvu do blagdana sv. Ilije uspjeti javnosti pojasniti sve svoje odluke glede stručnog i igračkog kadra, te želja i ciljeva u predstojećoj sezoni.

PRIPREMNE UTAKMICE

U prvoj utakmici Neretva na svom terenu izgubila od Splita

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Nogometaši Neretve i RNK Split odigrali su u  Metkoviću pripremnu utakmicu u kojoj je momčad Splita pogotkom iz 70-te minute pobijedila s 1:0.

O tom susretu više nam je rekao trener Neretve Mario Svaguša:

– Jasno je da onaj koji izgubi ne može biti zadovoljan, pa s rezultatom odnosno porazom nisam ni ja zadovoljan. Međutim, treba znati da smo do sada imali samo šest treninga i zatim današnju utakmicu. Osim toga igralo je 7 juniora, a 4-5 iskusnih igrača uopće nije nastupilo.

Zadovoljan sam pristupom svih pa i naših mladih igrača koji su opravdali očekivanja. Želja nam da se zalažu i nametnu i oni su to prihvatili pa se nadam da će tako biti i u budućnosti. Pripreme su tek započele a bilo je i sparno. Mi nastavljamo s radom, jer nas čeka puno posla, – rekao je trener Neretve.

Već u utorak će Metkovci imati novi ogled, tom prigodom s BiH drugoligašem Slogom u Ljubuškom koju vodi nekadašnji igrač Neretve Damir Vučić.

Sljedeće subote Neretva će biti gost Uranie u Baškoj Vodi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije