Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PIKADO

Siniša Brečić srebrni na Mastersu u Primoštenu

Objavljeno prije

Siniša Brečić, srebreni

Na drugom ovosezonskom Mastersu HPS-a, koji se prošlog vikenda igrao u Prmoštenu, igrač PK SršenSiniša Brečić iz Metkovića, osvojio je srebrenu medalju. To je zasigurno najbolji rezultat od osnutka Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije, te još jedan dokaz da se razina igranja u županijskom savezu podigla na viši nivo.

Siniša je do srebra pobijedio; Danijela Ivezića, Hrvoja Mlakara, Željka Grubišića, Ivana Bilelu i Alena Boškovića, nakon čega je uslijedio poraz od Ivice Vuletića. U finalu repasaža je pobijedio reprezentativca RH Vladimira Lešića, da bi u velikom finalu još jednom pokleknuo pred Vuletićem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Našem Siniši čestitamo na uspjehu, te mu želimo da nastavi sa ovako dobrim igrama.

Siniša Brečić

PRODULJENJE POPISA 2021.

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU PRODULJUJE PROVEDBU TERENSKOG POPISIVANJA

Objavljeno prije

U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (Narodne novine, br. 25/20. i 34/21.), Državni zavod za statistiku odlučio je produljiti provedbu druge faze Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, odnosno terenskog popisivanja do 29. listopada 2021. Odluka o produljenju provedbe Popisa 2021. donesena je zbog procjene da do 17. listopada 2021. neće biti popisane sve popisne jedinice definirane spomenutim Zakonom.

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se provodi Popis 2021., produljenje provedbe terenskog popisivanja omogućit će popisivačima koji su na terenu da obave popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te izvrše kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa 2021. Stoga građani ne trebaju brinuti da popisivači neće obići njihova kućanstva.

Državni zavod za statistiku objavit će prve rezultate Popisa 2021. 60 dana od završetka popisivanja na terenu, a konačne rezultate u skladu s rokovima koji će biti definirani programima publiciranja i kalendarima objavljivanja statističkih podataka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zagreb, 14. listopada 2021.

ODLUKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije