Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Šest natjecatelja u II. kolu Svjetske karate lige za mlade u Umagu

Objavljeno prije

Nakon Sofije u Bugarskoj, od 04. do 08. 07. 2018. natjecatelji Karate kluba Metković nalazili su se u Umagu na II kolu WKF Youth League, koja se održava ove godine u Bugarskoj, Hrvatskoj, Meksiku i Italiji.

Na ovom natjecanju nastupile su 74 zemlje sa 3214 natjecatelja. Šest natjecatelja iz Karate klub Metković nastupilo je reprezentaciju Hrvatske, nažalost bez rezultata.

Ema Vidović je prvo kolo pobjedila reprezentativku Južno Afričke Republike sa 4:0, da bi u drugom kolu izgubila od Norvežanke koja je ušla u finale te osvojila zlatnu medalju i povukla Emu Vidović u repasaž, ali Ema nije nastupila zbog povrede.

Laura Ćulum je prvo kolo pobijedila reprezentativku Indije sudačkom odlukom 5:0, ali drugo kolo gubi od Slovakinje 4:3 dok je Petar Borovac prvo kolo prošao natjecatelja iz Indije, da bi u drugom kolu izgubio od reprezentativca Njemačke.

Lucija Utovac, Ante Krstičecvić i Iva Vučić natjecanje su završili u prvom kolu.

Treba uzeti u obzir da je većina zemalja dovela najbolje natjecatelje koji redovito nastupaju na kontinetalnim i svjetskim natjecanjima i koji vježbaju u najboljim svjetskim kampovima. U svakoj kategoriji je u prosjeku 70 vrhunskih natjecatelja, zbog čega su se kategorije radile i na 4 borilišta. Karate klub Metković zbog ograničenog proračuna nastupa samo na našim turnirima i u susjednim zemljama, pa se time i ne može napraviti bolji uspjeh od dosadašnjeg, a to su dva srebra i bronca sa Balkanskog prvenstva. Uspjeh na ovakvim natjecanjima mogu napraviti samo izvrsni natjecatelji iza kojih stoje financijski jaki klubovi. Natjecatelji kluba u srpnju odlaze na kratki odmor, nakon čega odmah počinju pripreme kadeta, juniora i mlađih seniora za nadolazeće kontrolne turnire za Prvenstva Dalmacije i države.

Tekst/Foto: Denis Žderić / Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije