Ostanimo u kontaktu

PORAZ RUKOMETAŠA

S gostovanja u Solinu Metković Mehanika se vraća s rezultatom 27:24 (18:15)

Objavljeno prije

Nakon dobrih, pa i vrlo dobrih predstava protiv Kozale i Ribole , ali i u Crikvenici, rukometaši Metković Mehanike nisu se proslavili igrom i rezultatom na gostovanju u Solinu.

Solin je izvojevao važnu pobjedu u sudaru s Metkovićem, 27:24 (18:15), iako se tomu malo tko nadao.

Da stvar bude još teže shvatljiva, Metkovci su samo u prvom dijelu primili 18 pogodaka, a toliko su ih primili za cijele utakmice s Ribolom Kaštela! To znači da obrana nije bila na visini zadaća, iako na tom segmentu igre Metković želi stvarati igru i rezultat ne zanemarujući napad.

Osim toga Metković niti u jednom trenutku nije imao rezultatsku prednost, što također puno govori o njihovoj igri, posebno u drugom dijelu susreta.

Ponajbolji strijelci s po šest pogodaka bili su Jurković i Bartolović.

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije