Ostanimo u kontaktu

GODIŠTA 2003-2005.

Rukometašice RK Jerkovac otputovale na međunarodni turnir u Lazarevac

Objavljeno prije

Rukometašice RK Jerkovac

Tridesetak rukometašica RK Jerkovac, godišta 2003-2005., jutros je u pratnji trenerice Martine Nikolić i roditelja krenulo autobusom za Lazarevac u Srbiji  gdje će sudjelovati na jakom međunarodnom turniru u organizaciji domaćeg ŽRK Kolubara.

Rukometašice RK Jerkovac

Na turniru, inače poznatom i kao turnir mladih rukometnih nada, sudjeluje 17 klubova iz cijele regije, a mi ovim putem našim mladim rukometašicama želimo sretan put i puno uspjeha na parketu.

GRADSKI PROJEKTI

Gradonačelnik Milan obišao gradilišta: U 2020. godini očekuje nas realizacija velikog broja kvalitetnih projekata

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jučer je obišao gradska gradilišta te se na svojoj fb stranici osvrnuo:

– Jučer sam obišao gradilišta u Metkoviću i prigradskim naseljima. Krenuo sam od Pruda, gdje su radovi na izgradnji sustava kanalizacije, odvodnje, vodovoda, nogostupa i rubnjaka te rekonstrukcije ceste u završnoj fazi. Nadalje, u punom jeku su radovi u ulici Alojzija Stepinca gdje se radi novi sustav oborinske odvodnje, izgradnja nogostupa i rekonstrukcija ceste čiji završetak očekujemo sredinom veljače, nakon čega će se radovi nastaviti u Jadranskoj ulici. Prošli petak otvorili smo igralište sa umjetnom travom na pomoćnom igralištu ONK Metković. Kružni tokovi su u pripremi za tehnički pregled, a nastavljamo i s rekonstrukcijom iste ulice do Trga kralja Tomislava. Na energetskoj obnovi Gradske sportske dvorane radnici mijenjaju krovne panele. Također, završeni su i radovi na županijskoj cesti prema Dubravici, koja je sada u protpunosti proširena, a višegodišnji problem konačno riješen. U 2020. godini očekuje nas realizacija velikog broja kvalitetnih projekata – napisao je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije