Ostanimo u kontaktu

ŽRK METKOVIĆ

Rukometašice poražene u Vranjicu

Objavljeno prije

Rukometašice ŽRK Metković poražene su u 4. kolu prvenstva Druge lige jug u Vranjicu od domaće ekipe Petason Vranjic.

Konačan rezulat bio je 33:17 za domaće, koje su imale punu dominaciju i rezultatsku prednost posebice u drugom dijelu. Metkovke su imale na početku 1:1, 2:2, 3:3, i 4:4, ali su domaće ipak iskoristile prednost domaćeg terena i na odmor otišle s četiri pogotka razlike (14:10).

U nastavku je uslijedila puna dominacija Petasona pa gošće nisu imale priliku opet poravnati ili iznenaditi domaće rukometašice.

U redovima pobjednika najbolji strijelac bila je Ivka Kljaković-Gašpić sa osam pogodaka, a u redovima ŽRK Metković Iva Bule sa 6.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije