Ostanimo u kontaktu

KADETSKA RUKOMETNA LIGA-JUG U-16

Rukometašice Metkovića se iz Makarske vraćaju s punim plijenom, ‘razbile’ su Zadranke i Makaranke

Objavljeno prije

U Makarskoj su u nedjelju u sklopu 1. Kadetske rukometne lige-jug U-16 odigrane četiri utakmice na kojim su rukometašice Metkovića uzele puni plijen, pobjedama nad Zadrankama i Makarankama.

Cure su u Makarskoj prije svega pokazale veliko zajedništvo i borbenost. Prvo su većinom nastupajući djevojčice 2006/07 (U-14), tj. za oko dvije godine mlađe od suparnica, “pregazile” igračice Zadra 21:11. Zatim su u sjajnoj i borbenoj utakmici svih naših djevojaka, kadetkinje svladale ŽRK Makarsku 24:20.

Za napomenuti je da je ovo bio prvi samostalni debi na klupi trenerice Mariele Križanović, koji će joj sigurno ostati u sjajnom sjećanju. Čestitamo!

1.Kadetska rukometna liga-jug U-16, Makarska, 21. veljače

REZULTATI
ŽRK METKOVIĆ – ŽRK ZADAR 21:11 (10:4)
RK DALMATINKA – ŽRK MAKARSKA 20:21
ŽRK MAKARSKA – ŽRK METKOVIĆ 20:24 (8:14)
ŽRK ZADAR – RK DALMATINKA 15:18

Za ŽRK Metković su nastupile: Marijeta Prnjić, Laura Majić 2, Petra Obradović 9, Paula Buljubašić, Lea Erceg 3, Petra Gustin 5, Josipa Bebić 7 (2), Laura Erceg, Karla Pezić, Lucija Družijanić 1, Andrea Jarak 7 (4), Jelena Vidović, Martina Ilić 3, Sara Vatović 3, Katarina Mikulić 4, Gea Kozina 1.
Trenerica; Mariela Križanović

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Autor

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije