Ostanimo u kontaktu

BRAVO ZA RUKOMETAŠICE

Rukometašice Metkovića ostvarile povijesno visoku pobjedu na gostovanju

Objavljeno prije

Ženski drugoligaš Metković u nedjelju je ostvario  povijesno visoku pobjedu na gostovanju u Solinu i u susretu s ŽRK Orkan iz Dugog Rata, 8:38 (3:17).

Kažemo povijesnu visoku pobjedu iako nismo prelistavili stare zapise jer se ne sijećamo da su Metkovke ikad do sada nešto slično napravile.

U svakom slučaju ta pobjeda raduje sve one koji vode klub i igračice koje igraju jer je dokaz da je ekipa na pravom putu i da se zalaže za osnovni cilj, odgoj mladih igračica .

Treba reći da je Orkan nastupio sa samo osam igračica te da do sada nema niti jednog boda, dok su Metkovke ovom pobjede polusezonu završile na petom mjestu sa šest bodova.Već je na početku pri vodstvu gošći od 0:9, kasnije 1:10, 3:15 do 3:17 za odlazak na odmor bilo jasno komu će pripasti bodovi. Jednako tako uspješno naše igračice igrale su i u nastavku te su zasluženo ostvarile pobjedu s 30 golova razlike.

Strijelci: Dodig 2, Volarević 3, Obšivač 7 ,Gustin 3, Galov , Vidović 4, Mikulić 2, Anković 5, Srna 3, Vatović 1, Jarak 6 i Šiljeg 2. Još su igrale: Marinković, Jerković, Galov, Prnjić i Dropuljić. Trener: Nedjeljko Dominiković.

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano polaganje za učenička kyu zvanja

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama karate kluba Knez Domagoj održano polaganje za učenička kyu zvanja.

Ispitu je pristupilo 14 članova karate kluba koji su svi pokazali zavidno znanje i da su savladali vještinu za tražena zvanja.

Čestitamo svima!

Izvor i foto: facebook / Karate klub Knez Domagoj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije