Ostanimo u kontaktu

ŽRK METKOVIĆ

Rukometašice dvjema pobjedama započele ligu na najbolji mogući način

Objavljeno prije

Danas su rukometašice započele ligu na najbolji mogući način dvjema pobjedama protiv Orkana i Hotela Makarske i nalaze se na prvom mjestu.

1. Hrvatska rukometna liga za djevojčice (2006 i ml.)
1. KRUG

ŽRK METKOVIĆ;
Antea Butigan (G), Lea Erceg, Petra Obradović, Laura Majić, Barbara Majić, Lana Ilić, Klara Grmoja, Josipa Bebić, Laura Erceg (G), Laura Grubišić, Martina Ilić (C), Anđela Krešić, Klara Volarević.
Trener; Ivan Šiva Obšivač

Danas odigrane utakmice:

10,00 h Dalmatinka- Hoteli Makarska 22-14
11,00 h; ŽRK METKOVIĆ- Orkan 12-5
12,00 h; Orkan-Dalmatinka 12-16
13,00 h; Hoteli Makarska-ŽRK METKOVIĆ 11-17

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije