Ostanimo u kontaktu

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

Rukometašicama Jerkovca pobjeda i poraz na otvaranju prvenstva

Objavljeno prije

Jučer su rukometašice Rukometne akademije Jerkovac odigrale prve službene utakmice u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za djevojčice.

Bile su domaćin u Opuzenu, a u goste su im došle ekipe Sinja i Trilja. Prvu utakmicu su otvorile s ekipom Sinja gdje su poražene rezultatom 24:21 (13:9), a u drugoj utakmicu uvjerljivo su svladale ekipu Trilja rezultatom 22:15 (9:7).

RA JERKOVAC – ŽRK SINJ 21:24 (9:13)

Vanessa Bebić, Gea Kozina 6, Karla Šiljeg 2, Sara Šiljeg 8, Luca Dominiković 2, Matea Marušić, Eva Šiljeg, Nikolina Medak, Lara Volarević, Paula Buljubašić 3, Lana Musulin, Nora Prusac. Trenerica: Martina Nikolić

RK TRILJ PV – RA JERKOVAC 15:22 (7:9)

Vanessa Bebić, Gea Kozina 2, Karla Šiljeg 4, Sara Šiljeg 13, Luca Dominiković 1, Paula Buljubašić, Matea Marušić, Eva Šiljeg, Nikolina Medak, Lara Volarević, Lana Musulin 1, Nora Prusac 1.

Trenerica: Martina Nikolić

Čestitamo trenerici Martini Nikolić te rukometašicama na borbenosti i na prvim osvojenim bodovima!

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije