Ostanimo u kontaktu

RUKOMETAŠI ZASLUŽENO DO BODOVA

U dosta neizvjesnoj utakmici Metković Mehanika u završnici slomila otpor Kozale

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Rukometaši Metković Mehanike zasluženo s pobijedili momčad Kozale u trećem prvenstvenom kolu za prvoligaše. Krajnji rezultat glasio je 31:25 (14:15) za domaćine pa bi se moglo zaključiti da je pobjeda od šest pogodaka razlike bila dosta laka.

Međutim, na startu su igrači Kozale poveli s 0:1, Metković je poravnao na 1:1, i 2:2, zatim gosti dodaju gas i vode s dva razlike. U 12. minuti na semaforu je stajalo 5:5, uslijedile su minute u kojima su igrači Metkovića imali pogodak viška ili je rezultat bio izjednačen. Inače tijekom susreta rezultat je bio izjednačavan čak 12 puta.

Do odlaska na odmor gosti su ostvarili pogodak prednosti. U nastavku oni su tu prednost podigli na dva razlike (15:17 u 35. minuti), ali Metkovci dolaze do poravnanja 17:17. Opet Kozala ima prednost od jednog pogotka, no, domaći odlučnije kreću u napad, manje griješe i u 41. minuti stižu do 20:19, a potom idu do 21:19 !

Brzim kontranapadima igrači Metkovića slomili su obranu Kozale te su svoju prednost stalno povećavali do šest pogodaka razlike (28:22, 30:24), a posljednji pogodak za pobjednike polučio  Nedjeljko Jurković, za konačnih 31:25.

Sastav Metkovića Mehanike i strijelci: Gustin, Ilić, Jakić 1, Čavar 3, Cvitanović 3, Ćužić 1, Krešić 2, Gnječ 1, Bošković 3, Kozina, Jurković 4, Milas, Čupić 1, Marević 3, Jurić 1, Bezer 8. Trener: Filip Romić.

Utakmicu smo prenosili uživo, a cijelu je možete pogledati na našoj fb stranici, odnosno na linku ovdje.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije