Ostanimo u kontaktu

RK METKOVIĆ MEHANIKA

Rukometaši započeli s pripremama za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Večeras u Gradskoj sportskoj dvorani započele su pripreme rukometaša Rukometnog kluba Metković Mehanika.

Nakon zahtjevnog prvenstvenog dijela u kojem je klub bio suočen sa prisilnim stankama, bolestima igrača i trenera, Filip Romić se nada kako neće biti takvog scenarija i ističe:

– Na prvom treningu priprema bilo je svih 19 igrača na koje računamo u proljetnom dijelu prvenstva. Nadam se da nećemo imati zdravstvenih problema kao u prvom dijelu. Stručni stožer smo pojačali za Zvonimira Ilića i Antonia Galova koji će nam pomoći podići fizičku spremu u prvih 15 dana priprema. Sve treninge ćemo odraditi u Metkoviću . Zbog epidemioloških mjera trenutno nismo u mogućnosti igrati prijateljske utakmice, ali u planu je prije početka proljetnog dijela prvenstva odigrati KUP utakmicu sa RK Dubrovnikom i zaostalu utakmicu sa RK Karlovcem.

Dobro raspoloženi rukometaši nakon stanke su odradili svoj prvi trening i spremni su se vratiti u igru. Vratar Željko Kozina:

– U prvom dijelu smo imali više prekida, pauze od treninga i dosta smo ispadali iz ritma. Nadam se da ćemo sada odraditi kvalitetne pripreme i zdravi i spremni ući u natjecanje. Za sad jedino što nam treba je kompletna momčad bez ozljeda i puno želje za napretkom u nastavku prvenstva.

Glasnogovornica kluba
Marija Bošnjak.

BICIKLIZAM

Dalibor Talajić postao prvi licencirani trener biciklizma u županiji

Objavljeno prije

Unatoč pandemiji COVID-19, Hrvatska olimpijska akademija (HOA) je u suradnji s Hrvatskim biciklističkim savezom (HBS) provela stručno osposobljavanje za trenere i trenerice biciklizma.

Program u trajanju od 308 sati uspješno je završilo 20 prijavljenih kandidata, a među istima bio je i predsjednik Biciklističkog kluba Metković Dalibor Talajić.

On je tako postao prvi osposobljeni trener biciklizama s područja Doline Neretve ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije