Ostanimo u kontaktu

2. RUKOMETNA LIGA JUG

Rukometaši Škole rukometa Metković u prvom kolu nadigrali Korčulane

Objavljeno prije

Škola rukometa RK Metković

Arhivska fotografija

RK Metković Škola rukometa večeras je u Športskoj dvorani otvorila novu rukometnu sezonu, ove godine u II. Hrvatskoj rukometnoj ligi Jug. U prvom kolu u goste im je došla ekipa Korčule, koju su sa lakoćom savladali.

RK Metković Škola rukometa – RK Korčula 32:20 (16:6)

Već na poluvremenu se nazirao pobjednik, kada do odmora Metkovci idu do visokih 10 golova razlike, s tim da je u mreži iza Vekića završilo tek šest lopti. U drugom poluvremenu ipak malo opušteniji ritam, utakmica završa sa 32:20 u korist Škole rukometa Metković.

Najzaslužniji za večerašnju pobjedu je ipak jedan uigrani kolektiv, jedan kontinuitet, koji za sobom niže rezultate. Od pojedinaca bi izdvojili golmana Vekića, sa visokih 17 obrana, te ‘skinuta’ tri penala. Sa svojih postignutih 6 golova istaknuo se i Mile MatićLuka Čupić utakmicu je završio sa 5 pogodaka, dok je Josip Vekić dobru igru okrunio sa 4 gola.

Sve u svemu, trener Mojmir Majić može biti zadovoljan igrom momaka i velikom gol razlikom odmah na otvaranju nove sezone.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije