Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U RUKOMETU

Rukometaši Osnovne škole Stjepana Radića najbolji u županiji

Objavljeno prije

U Gradskoj športskoj dvorani danas je održano županijsko Natjecanje u rukometu za sedme i osme razrede osnovne škole. Na natjecanju su sudjelovali OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila Pavlinovića i OŠ Mokošica.

Učenici OŠ Stjepana Radića su odličnom igrom postali županijskim prvacima i plasirali se na državnu razinu natjecanja.

Za pobjedničku ekipu su nastupili: Karlo Crnčević, Darijo Zlojić, Domagoj Grejić, Mateo Obrvan, Josip Ćulum, Borna Vukanović, Ivan Šprlje, Luka Komazin, Mate Batinović, Ante Medić, Marko Vladimir, Kristijan Kiridžija, Pero Vuletić i Franko Brečić.

Mentorica im je učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Katica Vištica, prof.

Čestitamo ekipi i njihovoj mentorici na izvrsnom uspjehu i želimo im puno sreće na državnoj razini natjecanja.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije